Măștile de protecție vor deveni o alegere personală în Anglia, odată cu reducerea în continuare a restricțiilor împotriva COVID-19, a declarat un reprezentant al guvernului britanic, potrivit CNN.

„Nu vreau în mod special să port o mască, nu cred că multor oameni le place să o facă. Totuși, vom trece la o fază în care acestea vor fi chestiuni de alegere personală și astfel unii membri ai societății vor dori să facă acest lucru din motive perfect legitime ", a declarat Ministrul Locuinţelor, Robert Jenrick, a declarat pentru Sky News.

Guvernul Marii Britanii se gândește în prezent dacă va ridica toate restricțiile rămase pe 19 iulie. Noul secretar al guvernului, Sajid Javid, a semnalat că ar dori să ușureze împotriva COVID-19.

„Suntem pe drumul cel bun pentru 19 iulie și trebuie să fim sinceri cu oamenii cu privire la faptul că nu putem elimina complet transmisa COVID. Cazurile vor crește semnificativ. Știu că mulți oameni vor fi precauți cu privire la reducerea restricțiilor, este complet de înțeles. Dar nici o dată pe care o alegem nu va veni vreodată fără risc. Va trebui să învățăm să acceptăm existența Covid și să găsim modalități de a face față acestei boli, la fel cum facem deja cu gripa”, a spus Javid.

Javid a spus că „regulile pe care a trebuit să le punem în aplicare au provocat o creștere șocantă a violenței domestice și un impact teribil asupra sănătății mintale a multor oameni”.

Primul ministru Boris Johnson va anunța care va fi următorul pas în ridicarea tuturor restricțiilor într-o conferință de presă care va avea loc pe 5 iulie.

Sursa foto: Anna Shvets/Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri