Preşedintele rus Vladimir Putin, care se pregăteşte să candideze pentru încă un mandat la alegerile din martie, a declarat că se consideră în formă pentru a-şi asuma în continuare frâiele ţării, în pofida vârstei înaintate, relatează dpa, conform Agerpres.

"Simt că am în mine puterea, energia de a munci pentru a îndeplini sarcinile cu care se confruntă ţara", a spus Putin, în vârstă de 71 de ani, într-o vizită, miercuri, în regiunea Ciukotka din Extremul Orient rus.

Vladimir Putin a subliniat că este "om în toată firea" şi că se simte ca un tată care este fericit pentru succesele altora din familie, a consemnat TASS.

Vizita sa în capitala regională Anadîr s-a înscris între apariţiile de campanie ale liderului de la Kremlin.

Controlul exercitat de statul rus asupra votului programat pentru 17 martie nu permite niciun alt rezultat decât o victorie a lui Putin. Totuşi, acesta încearcă să asigure o prezenţă ridicată la vot, mobilizând sprijinul publicului pentru leadershipul său.

La Anadîr, unde este frig aproape tot timpul anului, Vladimir Putin a vizitat o seră de roşii, a vorbit cu cetăţeni şi a făcut unele dezvăluiri cu privire la viaţa personală.

Liderul de la Kremlin a afirmat că face exerciţii două ore pe zi şi a mai mărturisit că în timpul studiilor sale la drept a dobândit şi o calificare de tâmplar, câştigând o sumă bunicică din producerea de ferestre.

Preşedintele rus a promis totodată că se va ocupa de rezolvarea unor probleme regionale, ca de exemplu lipsa serviciilor de obstetrică în Ciukotka.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri