Tucker Carlson, pseudo-jurnalistul occidental care l-a intervievat pe președintele rus Vladimir Putin la începutul acestei luni, a spus că Moscova este "mai frumoasă" decât orice alt oraș din SUA și a lăudat modul în care președintele rus Vladimir Putin conduce această ”mare superputere mondială”, scrie The Hill.

"Cel mai radicalizant lucru pentru mine, în cele opt zile petrecute la Moscova, nu a fost doar liderul țării", a declarat Carlson, care l-a caracterizat pe Vladimir Putin ca fiind "capabil".

"Ceea ce a fost foarte șocant, foarte deranjant, a fost orașul Moscova, unde nu fusesem niciodată... era mult mai frumos decât orice oraș din țara mea", a spus el, numind capitala rusă "mult mai curată și mai frumoasă din punct de vedere estetic - arhitectura, mâncarea, serviciile - decât orice oraș din Statele Unite".

Carlson a avut un interviu exclusiv cu Putin în Rusia săptămâna trecută, pe care liderul rus l-a folosit pentru a răspândi propagandă cu privire la războiul pe care îl duce în prezent în Ucraina și pentru a critica guvernul american.

Carlson a criticat guvernul american pentru ceea ce a el a numit ”criminalitatea galopantă”, inflația scăpată de sub control și eșecul general al guvernului, afirmând că un declin similar a avut loc în orașe europene precum Londra și Paris.

Când a fost întrebat dacă se consideră antiamerican, Carlson a spus: "Nu, sunt cel mai pro-american".

Sursa foto: Shutterstock / Aleksandr Dyskin

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri