Reprezentantii EFG Eurobank, a treia banca din Grecia, au infirmat articolele din presa potrivit carora ar dori sa cumpere banca Tekstil Bank din Turcia, relateaza Reuters, citat de NewsIn.
"EFG Eurobank neaga categoric articolele de azi si arata ca nu este interesata si nici nu este in vreo negociere cu Tekstil Bank din Turcia sau cu vreo alta banca", arata un document remis Bursei de Valori din Atena de banca greceasca.

Publicatia greceasca Imerisia a scris, fara sa citeze vreo sursa, ca managementul EFG vizeaza o preluare a bancii Tekstil Bank din Turcia, un creditor de dimensiuni mici si ca reprezentantii bancilor au intrat in negocieri.

Grupul grecesc EFG Eurobank este prezent pe piata romaneasca prin Bancpost, la care este actionar majoritar, prin EFG Leasing SA si prin intermediul Bancpost Fond de Pensii SA.

EFG mai este prezent in Romania si prin EFG Eurobank Mutual Funds Management Romania SAI, EFG Eurobank Securities, EFG Eurobank Property Services, EFG Eurobank Finance, EFG Retail Services IFN, EFG Leasing, si prin doua societati de asigurari lansate oficial la inceputul lui octombrie 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri