Pretul petrolului a scazut astazi cu peste un dolar, la mai putin de 38 dolari/baril, pe fondul deteriorarii perspectivelor economice mondiale, determinand o scadere a burselor din intreaga lume, conform NewsIn.
Pretul petrolului cu livrare in martie a scazut pe piata americana cu 1,68 dolari, la 37,80 dolari/baril, dupa ce inregistrase in sedinta precedenta cel mai mare castig din 31 decembrie.

Petrolul se scumpise cu 14% in sedinta de ieri, dupa ce statisticile au indicat o scadere neasteptata a stocurilor din Statele Unite. Insa ingrijorarile legate de cererea de petrol au revenit, increderea fiind diminuata si de scaderile bursiere.

Bursele europene au coborat vineri pana la un minimum al ultimilor sase ani, in contextul in care investitorii s-au ingrijorat de majorarile de capital si de nationalizarile bancilor, pe fondul adancirii crizei economice. Scaderea a urmat tendintele din Statele Unite si din Asia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri