Lloyds Banking Group, nationalizat partial, a relevat pierderi de 10 miliarde lire sterline (14,28 miliarde dolari) in 2008 si a anuntat ca nu a finalizat planul pentru depunerea unor active in valoare de miliarde de lire sterline intr-o schema guvernamentala de asigurari, arata Reuters.
Banca, detinuta in proportie de 43% de guvernul britanic, ar putea depune active de peste 250 miliarde lire sterline in schema de asigurari, informeaza NewsIn.

De asemenea, HBOS, creditorul ipotecar preluat de Lloyds in ianuarie, a suferit in 2008 pierderi de 10,8 miliarde lire sterline, dupa ce a pierdut 9,9 miliarde lire sterline in urma unor credite corporatiste, care au dus la cresterea datoriilor ipotecare neperformante si expunere la piata de credit.

Pierderile HBOS au fost in linie cu estimarile Lloyds exprimate in urma cu doua saptamani. Acest lucru indica pierderi combinate ale grupului de 10,1 miliade lire sterline, fata de un profit de 9,4 miliarde lire sterline in 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri