Bulgaria va avea de profitat in urma includerii in gazoductul South Stream, a declarat premierul Boiko Borisov, dupa o intalnire cu vicepremierul rus Viktor Zubkov, respingand speculatiile ca Sofia se va retrage din proiect, relateaza Sofia News Agency.
Astfel, Borisov a respins speculatiile provocate tot de el in luna iunie, potrivit carora Bulgaria ar putea sa se retraga din proiectele energetice comune cu Rusia, inclusiv din South Stream, scrie NewsIn.

Profitul Bulgariei in urma participarii la proiect se va dubla sau tripla, potrivit lui Borisov.

Premierul bulgar a precizat ca detaliile de infrastructura a tronsonului bulgar al gazoductului urmeaza sa fie clarificate, in special daca poate fi folosita infrastructura existenta sau daca vor fi construite noi conducte.

Boiko Borisov este increzator ca aceste detalii urmeaza sa fie schitate in timpul vizitei de saptamana aceasta a unei delegatii bulgare la Moscova.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri