Fiul unui cunoscut om de afaceri din Brăila a fost descoperit în timp ce conducea sub influenţa drogurilor şi cu permisul suspendat, în maşina sa fiind găsite câteva sute de mii de euro și lingouri posibil de aur, scrie Agerpres.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică au oprit în trafic un bărbat, de 38 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Unirii din municipiu, informează IPJ Brăila.

"În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că bărbatul are exercitarea dreptului de a conduce suspendată. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibaţie alcoolică de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, brăileanul a fost testat şi cu aparatul din dotare, rezultând indicii cu privire la o posibilă prezenţă a substanţelor psihoactive. Totodată, în urma controlului efectuat asupra sa şi în vehicul au fost descoperite obiecte tăietor-înţepătoare şi o sumă de bani ce a fost ridicată în vederea continuării verificărilor şi a stabilirii provenienţei acestora", a precizat IPJ Brăila.

În cauză sunt continuate cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul de 38 de ani este fiul cunoscutului afacerist Sorin Costin, decedat în noiembrie 2022, care fusese partener de afaceri cu fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Brăila Gheorghe Bunea Stancu.

Sursa foto: Facebook / Poliția Română

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Justiție »


Setari Cookie-uri