Clotilde Armand, primarul sectorului 1, a fost trimisă în judecată de procurorii de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1. Oamenii legii susțin că edilul s-a folosit de funcția sa pentru a favoriza o altă persoană, scrie G4Media.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, şi-a depus în aceeași zi candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1 din partea Alianţei Dreapta Unită, în prezenţa preşedintelui USR, Cătălin Drulă, preşedintelui USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, a preşedintelui Forţa Dreptei, Ludovic Orban, precum şi a preşedintelui PMP, Eugen Tomac, potrivit Agerpres.

"Câştigarea primăriei de către Clotilde Armand reprezintă o garanţie a faptului că Primăria Sectorului 1 va rămâne primăria bucureştenilor din Sectorul 1, o garanţie că proiectele de dezvoltare ale sectorului, proiectele de creştere a calităţii vieţii a cetăţenilor din Sectorul 1 vor fi duse la bun sfârşit. În afară de susţinerea lui Clotilde Armand, aş dori să le transmit locuitorilor din Sectorul 1 să voteze şi Consiliul Local al Sectorului 1, şi anume candidaţii Alianţei Dreapta Unită", a declarat Ludovic Orban.

El a adăugat că primarul Clotilde Armand are nevoie de majoritate în Consiliul Local, majoritate care nu poate fi asigurată decât prin votul acordat candidaţilor la Consiliul Local din partea Alianţei Dreapta Unită.

"S-a văzut foarte clar potenţialul de sabotaj pe care l-a avut PSD şi PSD-ul care poartă numele de PNL în Sectorul 1, în ultimii trei ani de zile. Un sabotaj care a întârziat sau a împiedicat realizarea a foarte multor proiecte serioase pentru Sectorul 1", a mai spus Orban.

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a arătat că proiectele demarate de Clotilde Armand trebuie continuate şi susţinute de o nouă majoritate în Consiliul Local.

"Odată cu alegerea lui Clotilde Armand în funcţia de primar al Sectorului 1, comunitatea a văzut ce înseamnă ca cineva să lupte pentru binele oamenilor şi împotriva intereselor obscure ale unor firme din casa PSD şi PNL. Pe 9 iunie, Sectorul 1 poate continua pe calea dezvoltării cu doamna Armand primar şi cu o majoritate în Consiliul Local, care să-i susţină proiectele", a precizat preşedintele USR, Cătălin Drulă.

-știre în curs de actualizare-

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Justiție »


Setari Cookie-uri