Dan Voiculescu s-a prezentat astazi la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Ilfov, unde a fost chemat intr-un dosar in care este acuzat de santaj, in aceeasi zi in care judecatorii vor da sentinta definitiva in procesul ce vizeaza privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), in care omul de afaceri este acuzat de trafic de influenta si spalare de bani in forma continuata.

Dan Voiculescu a vorbit cu jurnalistii inainte de a pleca de la sediul IPJ Ilfov, precizand ca orice s-ar intampla, "la onoare, demnitate si curaj" nu va renunta niciodata.

Omul de afaceri a spus ca a dormit foarte bine si nu este stresat inainte de sentinta finala, intrucat a petrecut timpul cu familia, a baut doua pahare de vin alb si a mancat varza calita.

Conditiile, in sine, nu sunt de natura sa ma sperie

„Se schimba modul de viata, se schimba conditiile de viata. Eu am un mare noroc legat de circumstantele astea. Pana la 34 de ani am stat cu sotia si cu doi copii intr-o camera de 24 de metri patrati si, ce e mai interesant, toaleta era in curte. Eu nu cred ca conditiile de la penitenciar nu pot fi mai grele decat alea. Conditiile, in sine, nu sunt de natura sa ma sperie”, a spus fostul senator pentru B1 TV.

Dosarele ICA, Zambaccian si...
Citeste si: Cele mai sonore condamnari in 2014

Intrebat daca va scrie carti in eventualitatea in care va ajunge dupa gratii dupa decizia procurorilor, Dan Voiculescu a spus ca este cel mai bun lucru pe care il va putea face acolo intrucat "e liniste, nu ai stres, orele de masa si de somn probabil ca sunt fixe, va fi un program foarte ordonat".

Seful Antenelor a spus ca nu se asteapta la o condamnare, adaugand insa ca "intotdeauna in viata e bine sa pui raul inainte, pentru ca vei avea o bucurie mai mare daca nu se intampla raul".

In cazul in care decizia luata in dosarul ICA ii va fi favorabila, fondatorul PC a spus ca va sarbatori "cu familia".

N-am niciun fel de regret

Cererea lui Dan Voiculescu,...
Citeste si: Cererea lui Dan Voiculescu, de anulare a pedepsei, analizata pe 6...

"Regretele mele sunt legate de familie, de cei condamnati pe nedrept. Pentru mine e ca un mic cosmar aceasta situatie nedreapta, dar se intampla in Romania nedreptati mult mai mari si pentru mult mai multi oameni, ca atare ma circumscriu conditiilor in care traim. N-am niciun fel de regret", a declarat Voiculescu.

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
DEFINITIV! Voiculescu ramane cu condamnarea de 10 ani de inchisoare