Un raspuns oficial al Ministerului Justitiei pentru deputatul PNL Florin Roman arata ca 509 de detinuti eliberati in baza Legii recursului compensatoriu, votata de fosta majoritate PSD-ALDE-UDMR, au comis noi infractiuni violente: crima, viol, talharie, pedofilie, act sexual cu un minor, pornografie infantila, scrie G4 Media.

”Ministrul Ana Birchall ma mai informeaza ca numarul celor care au beneficiat de legea recursului compensatoriu de la intrarea in vigoare este de 21.049 persoane”, arata Florin Roman intr-un comunicat de presa.

Dintre acestea, mai mult de 7000 au fost cazuri de infractiuni deosebit de periculoase, omor, viol, talharie calificata etc. 1877 de persoane eliberate au fost reincarcerate, iar 509 detinuti eliberati din nou au comis noi crime, violuri si talharii, potrivit documentelor prezentate de Ministerul Justitiei.

”PNL solicita PSD si premierului demis Viorica Dancila sa rupa fratia cu criminalii, violatorii si talharii si sa accepte abrogarea recursului compensatoriu si inasprirea pedepselor pentru criminali, violatori si talhari”, mai arata deputatul liberal.

DOCUMENTUL INTEGRAL

Citeste si:
Cum e atmosfera la sediul PSD
Atmosfera de la sediul PSD:...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Viorica Dancila il invita pe Iohannis la dezbatere electorala