Un raspuns oficial al Ministerului Justitiei pentru deputatul PNL Florin Roman arata ca 509 de detinuti eliberati in baza Legii recursului compensatoriu, votata de fosta majoritate PSD-ALDE-UDMR, au comis noi infractiuni violente: crima, viol, talharie, pedofilie, act sexual cu un minor, pornografie infantila, scrie G4 Media.

”Ministrul Ana Birchall ma mai informeaza ca numarul celor care au beneficiat de legea recursului compensatoriu de la intrarea in vigoare este de 21.049 persoane”, arata Florin Roman intr-un comunicat de presa.

Dintre acestea, mai mult de 7000 au fost cazuri de infractiuni deosebit de periculoase, omor, viol, talharie calificata etc. 1877 de persoane eliberate au fost reincarcerate, iar 509 detinuti eliberati din nou au comis noi crime, violuri si talharii, potrivit documentelor prezentate de Ministerul Justitiei.

”PNL solicita PSD si premierului demis Viorica Dancila sa rupa fratia cu criminalii, violatorii si talharii si sa accepte abrogarea recursului compensatoriu si inasprirea pedepselor pentru criminali, violatori si talhari”, mai arata deputatul liberal.

DOCUMENTUL INTEGRAL

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri