Steven Tyler, solistul formatiei Aerosmith, se afla in centrul unui proces, care are ca miza daune de 8 milioane de dolari, intre un avocat si un fost manager al averii artistului, scrie Mediafax.

Potrivit site-ului de stiri mondene tmz.com, procesul ii are ca parti pe fosta companie de management a artistului, Kovac Media Group, si avocata pe care au angajat-o initial, Dina LaPolt.

Potrivit Kovac Media Goup, in timp ce LaPolt negocia prezenta lui Steven Tyler in cel de-al treilea sezon al emisiunii "American Idol", aceasta a calomniat compania atat in fata artistului, cat si fata de televiziunea Fox, care difuzeaza celebrul show.

Reprezentantii companiei de management adauga ca LaPolt ar fi contribuit la inlaturarea Kovac Media Group de la masa de negociere si, in cele din urma, la decizia lui Tyler de a parasi show-ul, deoarece nu i-a fost aprobata o solicitare de crestere a onorariului.

Desi numele lui Tyler nu este mentionat in dosar, o sursa a tmz.com a declarat ca el este artistul din centrul intregului conflict.

Steven Tyler este liderul trupei rock Aerosmith, care a fost fondata in 1970, in New Hampshire.

Muzica formatiei include elemente de pop, heavy metal, glam, R&B si a inspirat numerosi alti artisti rock.
Aerosmith este trupa americana de hard rock cu cele mai mari vanzari, 150 de milioane de albume, la nivel mondial.

Trupa a fost recompensata cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards si a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame in 2001, in timp ce, in 2005, s-a clasat pe pozitia 57 in topul 100 al celor mai mari artisti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone.

Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american se numara "Walk This Way", "Cryin'", "Janie's Got A Gun", "Dude (Looks Like A Lady)", "Dream On" si "I Don't Wanna Miss A Thing".

Sursa foto: Contul de Twitter a lui Steven Tyler


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
Iohannis castiga procesul cu MApN: Generalul Ciuca, la sefia Armatei