In acest weekend, postmodern.ro iti recomanda sa nu ratezi cel mai sofisticat festival de muzica electronica din Bucuresti, Rokolectiv, si proiectiile de filme "altfel" de la Festivalul International de Film Bucuresti - care se incheie in acest weekend.

Si cinematografele de mall au o oferta interesanta. In primul rand este vorba de premiera The Hunt, al danezului Thomas Vinterberg, regizor din aceeasi generatie cu Lars Von Trier. Actorul principal dinThe Hunt, Mads Mikkelsen, a castigat la Cannes 2012 premiul pentru cea mai buna interpretare.

Tot in acest weekend au premiera thriller-ul Dead Man Down cu Colin Farrell si Noomi Rapace, dar si cel mai recent film al lui Halle Berry, tot un thriller, e vorba de The Call.

Daca ne referim la arte avand ca esenta performance-ul, pe langa Rokolectiv, se desfasoara in acest weekend Festivalul Texte in Miscare la Institutul Francez, iar la Teatrul Odeon vei putea vedea spectacolul Urme de distrugere pe Marte, spectacol ce imbina poezia, proiectia video si sunetul.

Daca vorbim strict de teatru, ai multe optiuni la acest sfarsit de saptamana. Vineri si sambata, la Teatrul National Bucuresti se va juca Napasta in regia lui Radu Afrim. De asemenea, la cafeneaua Godot, vineri se joaca Accidente inspaimantatoare pe terenul de joaca, iar sambata in Green Hours 2, spectacolul Asta-i tineretea noastra te va purta intr-o calatorie in lumea complicata a adolescentei.

Si ca sa inchei saptamana cu bine, duminica te asteapta trei piese, toate in cafeneaua Godot, si anume: 7 dintr-o lovitura, Cui i-e frica de Virginia Wolf si Asteptandu-l pe Godot, ultima este premiera.

Daca vrei sa vezi si o expozitie, la MNAC poti vizita atat noua expozitie semnata Mircea Cantor, cat si pe cea dedicata artei lettriste. The Human Body continua la Muzeul Antipa, Intre Est si Vest laMNAR, iar MTR-ul iti prezinta Razboiul impotriva taranimii. Anii colectivizarii (1949-1962).
In plus, poti vedea doua expozitii de pictura: Stefan Caltia la AnnArt Galery si Tia Peltz la Muzeul Cotroceni.

Tot la acest sfarsit de saptamana, vei avea ocazia sa iti reinnoiesti garderoba la editia de primavara a targului Cloud No. 9 Pop-up Store. La Sala Dalles, targul de bijuterie contemporana Autor va fi deschis tot weekend-ul. Iar pentru pasiontii de antichitati in Complexul Expozitional Romexpo se va desfasura targul de obiecte de arta si antichitati – Antique Market.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si