Lantul frantuzesc de brutarii Paul a deschis o noua unitate, in Constanta, dupa o investitie de 450.000 euro. Astfel, Paul a ajuns la 15 brutarii in Romania.

Noua brutarie, in care lucreaza 30 de angajati, are o suprafata de 137 mp, este prevazuta cu 48 de locuri si este amplasata in mall-ul City Park.

Constanta este cel de-al patrulea oras din Romania in care Paul se extinde, dupa Bucuresti, Ploiesti si Cluj-Napoca. Designul noii brutarii pastreaza elementele de identitate ale Paul, decorul fiind un mix al stilurilor frantuzesti rustic si chic, asemeni brutariilor traditionale. Pentru mobilier s-au folosit materiale din lemn, iar ca nota de eleganta si distinctie este culoarea neagra caracteristica brandului.

Din meniu fac parte produse de viennoiserie, oferte pentru micul dejun, pranz, gustari usoare, deserturi precum macarons, eclere cu vanilie, ciocolata si cafea, Moelleux aux Chocolat, Tartelettes si paine.

Paul are 125 de ani de existenta si 500 de brutarii deschise in intreaga lume. Istoria Paul incepe in 1889, cu o brutarie si patiserie frantuzeasca de familie. In Romania, lantul de brutarii Paul este prezent din 2008 si detine pana in momentul de fata 14 brutarii in 3 orase, din care cele mai multe in Bucuresti.

Citeste si:
Constanta: Soferii de autobuze protesteaza din cauza primelor
Constanta: Soferii de...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Taco Bell a inaugurat al zecelea restaurant, in Constanta
Setari Cookie-uri