George Bonea (27 ani), jurnalist de profesie si comediant in timpul liber, este primul roman care si-a propus sa traverseze Romania pe bicicleta pentru a face stand up comedy in mai multe orase din tara. Motivul? Tanarul vrea sa stranga bani pentru un centru de copii.

George Bonea face stand up comedy de 4 ani si jumatate in Bucuresti si in tara, insa a devenit cunoscut publicului larg in mai 2015, cand a ajuns in semifinala "Romanii au talent". Acum, insa, tanarul se ocupa de proiectul Bike up Comedy, singurul turneu de stand up comedy la care comediantul ajunge pe bicicleta.

"Ideea a pornit din dorinta de a pedala mai mult. M-am gandit ca-mi place sa merg pe bicicleta si poate e un antrenament bun sa pedalez catre show-uri. Am facut cateva antrenamente (Brasov-Bucuresti si invers), am vazut ca rezist, asa ca am spus ca se poate. Apoi mi-am dat seama ca asa economisesc niste bani si ca ei pot merge catre o cauza", povesteste George Bonea, care va pedala prin tara pana pe 31 august.

Tanarul comediant are in plan show-uri la Ploiesti, Buzau, Brasov, Sf Gheorghe si Pitesti. El a ales sa pedaleze intre orase pentru a economisi astfel banii pe care i-ar da pe bilete de tren sau autocar. Astfel, banii economisiti si banii pe care ii va strange la show-urile sale vor ajunge la centrul de copii Edulier.

"Momentan avem programate 7 show-uri, in cam tot atatea orase. Intre timp mai discut cu patroni si caut si alte locatii. Realist incerc sa pedalez minim doua weekend-uri pe luna, maximum trei. Incerc sa programez show-urile astfel incat sa pedalez undeva la 100 de kilometri intre orase. Daca-mi iese, in 2017 ma inscriu la Turul Frantei", spune George.

Citeste si:
Demotivational, cu George Bonea: Online-ul romanesc? FOARTE misogin!
Demotivational, cu George...

Cand incepe Bike up Comedy si cat costa biletele la show-uri

Primul spectacol din proiectul Bike up Comedy (editia a II-a) va avea loc pe 11 iunie, in Magureni, Prahova, in cadrul unui eveniment dedicat biciclistilor. Bike up Comedy va ajunge apoi in Busteni si va continua in Brasov sau Sf. Gheorghe, unde tanarul va ajunge pe bicicleta. De asemenea, Bike up Comedy va avea loc si in Bucuresti in cele trei luni de proiect, show-uri care vor fi tinute de alti sase comedianti, Victor Dragan, Cristian Dumitru, Cosmin Bighei, Claudiu Popa, Maria Magdalena si Marius Covache.

Temele show-urilor Bike-up Comedy sunt legate de societate, cutume, istorie, relatii, intamplari din viata. In Bucuresti, unde vor urca mai multi comedianti pe scena, biletul va costa 30 de lei, iar in tara, unde George Bonea o sa fie de cele mai multe ori singur, biletul va varia intre 15 si 25 de lei. Detalii despre cand si unde au loc show-urile de stand up comedy aflati de pe pagina de Facebook a comediantului George Bonea.

Sursa foto: George Bonea

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
Derapaj: Comedy Central lasa pe post stand-up fara perdea
Setari Cookie-uri