Un tânăr din SUA, auto-proclamat "om de afaceri și milionar" și gazdă a unui podcast, pretinde că a comandat peste 100 de meniuri gratis de la lanțul fast-food McDonald's folosindu-se de tehnologia ChatGPT.

Cât despre modul concret în care a făcut acest lucru, acesta a explicat că primul pas a fost să fure bonuri de pe mesele din restaurant și să se folosească de codurile unice ale acestora pentru a completa chestionarele lanțului fast-food, transmite Unilad.

Apoi, acesta s-a folosit de ChatGPT pentru a scrie recenzii negative privind experiența avută la restaurant, recenzii pe care le-a transmis companiei prin respectivele chestionare.

"Dacă bifezi faptul că ai fost foarte nesatisfăcut la fiecare răspuns și apoi tastezi în ChatGPT ceva de genul 'scrie despre o ocazie în care am avut o experiență îngrozitoare la McDonald's când am comandat un Big Mac și fă textul mai mic de 1200 de caractere', de regulă e destul de rău. Iar dacă nu e suficient de rău, poți pur și simplu să tastezi în ChatGPT, fă textul să fie și mai rău", a declarat Gage, tânărul în cauză, conform sursei citate.

Apoi, după ce trimitea aceste recenzii, tânărul spune că în aproximativ 12 ore un reprezentant al companiei trimitea unul sau mai multe vouchere gratuite, pe care acesta le folosea apoi pentru a-și comanda mâncare.

Gage a recunoscut faptul că a făcut acest lucru de la începutul anului 2023, dar a spus și că "nu a făcut nimănui niciun rău", din moment ce nu a folosit numele unor persoane reale.

Pe de altă parte, internauții care au urmărit destăinuirea lui Gage cu privire la acest lucru, au avut, în general, reacții nefavorabile cu prvire la gestul acestuia.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri