Elicopterul care a starnit critici in spatiul public, dupa ce a transportat sambata clienti la un club de fite din Mamaia, apartine companiei JT Air, al omului de afaceri Jean Paul Tucan, din Navodari, cu proprietati imobiliare si linii de transport, noteaza Digi24

Jean Paul Tucan a fost sef al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, fiind cel care a instalat sistemul de iluminare pe Podul Agigea la Craciunul din 2007.

De asemenea, cu privire la clubul in parcarea caruia a aterizat elicopterul, acesta a fost inaugurat chiar sambata, 28 aprilie, si, culmea, are heliport pe cupola. Conform presei economice, clubul apartine unui trio de oameni de afaceri: Jean Sasu, Alin Negulescu si Alexandru Nanu. Nuba Beach Club este o investitie de 2 milioane euro si este ridicat pe locul unde a avut un beach-bar (Cabo) fiul lui Radu Mazare, fostul primar al Constantei. Citeste mai mult aici.

Firma de aerotaxi este din Mangalia. Ofera zboruri cu diferite tipuri de aeronave, iar o plimbare costa 350 de lei de persoana. Reprezentantii firmei nu au putut fi contactati pana la aceasta ora pentru a explica modul in care pilotul a decis sa aterizeze. Sefii autoritatii aeronautice civile spun ca s-au autosesizat si vor ancheta cazul.

„In momentul in care a aterizat s-a facut o furtuna de praf foarte mare. In momentul acela, toti cei care erau la coada la bilete si cei care erau in trecere, inclusiv noi, ne-am luat tot praful in fata. Momentul in care mi-am dat seama ca ceva nu e in regula a fost cand s-a pierdut controlul elicopterului, atunci am realizat ca suntem in viata reala, noi stam aici, ne uitam, care mai filmeaza, care mai pozeaza, cei care eram la coada, zici se putea intampla ceva”, a declarat o tanara care a fost prezenta la incident pentru Digi24.

In momentul in care elicopterul aterizeaza, un barbat deschide usa aparatului. Curentul puternic ridica, insa, coada elicopterului, iar aparatul era cat pe ce sa provoace o tragedie.

Sursa foto: Aleksandar Todorovic / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri