Săpun parfumat ala Hermès

Săpun parfumat ala Hermès

Dacă ești un fan al produselor de corp și vrei să te răsfeți, brandul de lux Hermès vinde un săpun cu 40 de dolari, cel mai ieftin articol al casei de modă de pe site. Săpunul este unul special: nu îți va lasă pielea uscată așa cum se întâmpla cu produsele de doar câtiva lei.

Hermès și-a făcut debutul la Paris în 1837. Printre principalii clienți de atunci se numărau nobilii și femeile europene. Astăzi, Hermès comercializează articole din piele, bijuterii, ceasuri, articole de îmbrăcăminte și parfumuri. În 2019, una dintre poșete - fabricată din piele de crocodil- a fost vândută pentru 242.000 dolari la o licitație în Hong Kong. Valoarea companiei este estimată la 1,77 miliarde dolari.

Sursă foto: Hermès

Lesă Fendi care costă cât o chirie în București

Lesă Fendi care costă cât o chirie în București

Brandul de haine de lux Fendi vinde pe site-ul său o lesă pentru câini în valorea de 320 euro, cam cât costă o chirie în București pe o lună. O poți achiziționa de AICI în cazul în care vrei să îi faci un cadou special câinelui tău.

Fondat de Adele și Edoardo Fendi la Roma în 1925, de-a lungul anilor brandul de lux FENDI a devenit renumit pentru modelele specifice stilului italian. Astăzi, după 90 de ani, FENDI este unul dintre cele mai cunoscute case de modă la nivel global. În prezent, brandul este deținut Grupul LVMH, cea mai mare companie producătoare de bunuri de lux din lume.

Sursă foto: FENDI

Set de prosoape de la Armani

Set de prosoape de la Armani

Compania Armani a lansat un set de prosoape din bumbac fabricate în Italia, pe care le poți achiziționa la prețul de aproape 200 euro de AICI. Prosoapele sunt disponibile în trei culori tipice paletei brandului Armani: gri, un roz perlă și verde deschis.

Giorgio Armani este o casă de modă din Italia, care produce, distribuie și vinde bunuri de piele, pantofi, ceasuri, bijuterii, accesorii, ochelari, cosmetice și produse home&deco. Brandul a fost înființat în 1975 de către Giorgio Armani, în Milano, Italia.

Sursă foto: Armani

Husă de cauciuc pentru iPhone, marca Givenchy

Husă de cauciuc pentru iPhone, marca Givenchy

Dacă articolele anterioare ți se păreau teribil de scumpe, casa de modă Givenchy nu te va dezamăgi. Cel mai „ieftin” produs de pe site este o husă de culoarea negru pentru iPhone 12. Prețul husei de cauciuc este de 176 euro.

Givenchy este un brand francez cunoscut pentru hainele sale de lux, parfumuri, accesorii și produse cosmetice. Înființată în 1952 de către designerul francez Hubert de Givenchy, casa de modă este în prezent deținută de grupul de lux LVMH.

Sursă foto: End Clothing

Sursa foto: Unsplash