Pasionații de fitness se pot bucura de o nouă sală modernă și spațioasă în București. Lanțul fitness clever fit își așteaptă cu nerăbdare noii membri în complexul AFI City din capitală.

Dotată cu aparatură de ultimă generație, prima sală clever fit este pregătită să împartă succesul în fitness cu cei care doresc să adopte un stil de viață sănătos, să se antreneze alături de antrenori personali și să descopere toate facilitățile pe care le oferă un lider de top.

clever fit: Liderul fitness european

Echipa clever fit este permanent preocupată de calitatea serviciilor, scopul principal fiind ca noii membri să beneficieze de cele mai bune servicii. Încă de la lansare, clever fit și-a propus să ofere nu doar o sală de antrenamente dar și o perspectiva nouă asupra fitness-ului. Membrii sunt încurajați să adopte un stil de viață sănătos, să își facă planuri de antrenament eficiente și să îmbine fitness cu wellness pentru rezultate de lungă durată.

La ce beneficii te poți aștepta să găsești la clever fit România?

Spațiu nou și modern: clever fit înțelege cât de important este mediul în care se antrenează membrii și de aceea, alegerea unei săli spațioase a fost o prioritate îndeplinită. Locația sălii se află în incinta AFI City din Blvd. Laminorului Nr. 138B din București unde clever fit se întinde pe o suprafață de 1500 mp amenajată special pentru antrenamente și servicii de wellness. Sala clever fit pune la dispoziție zone de relaxare, băi, dușuri și vestiare astfel încât toți membrii să beneficieze de cele mai bune condiții. Sala dispune de aparate și echipamente multiple iar membrii nu trebuie să-și aștepte rândul pentru a folosi un aparat specific. Personalul clever fit este dinamic, amabil și prietenos. În plus, clever fit oferă și o parcare generoasă membrilor săi - un mare plus pentru cei care vin cu mașina la sală și nu își vor pierde timpul cu găsirea unui loc de parcare.

Aparate de ultimă generație: Un punct de interes pentru pasionații de fitness sunt aparatele de ultimă generație clever fit. La acest moment, clever fit oferă trei tipuri de abonamente (CLEVER, CLEVER+, ALL-IN) și toate includ accesul la aparatele prezente în sală. Aceste aparate profesionale sunt folosite de toți experții și trainerii fitness din Europa pentru rezultate rapide și de lungă durată.

Cu siguranță ați auzit de aparatura marca Technogym, liderul în producția de aparate de fitness pe care o veți regăsi și la clever fit. Aceste aparate sunt foarte cunoscute în lumea fitnessului, compania fiind principalul furnizor de aparate la 8 Jocuri Olimpice printre care și Olimpiada de la Tokyo din 2020.

Mai mult de atât, faptul că membrii au o varietate de aparate și tipuri de antrenament la îndemână înseamnă că fiecare va găsi antrenamentul fitness potrivit. Antrenorii personali clever fit vor fi alături de membri și vor îndruma pe fiecare în parte către rutina fitness de success. Experiența membrilor în sala de fitness va fi completată de profesionalismul instructorilor clever fit care îi vor ghida spre un antrenament corect, eficient și potrivit nevoilor acestora. Pentru clever fit, o comunitate fitness de succes este construită pe încredere, susținere și dorința de a promova un stil de viață activ și sănătos.

Antrenamente clever fit: clever fit aduce în România diverse tipuri de antrenament care au rolul să redeschidă pasiunea pentru fitness. Aceste antrenamente demonstrează că antrenamentele la sală pot fi solicitante dar și distractive în același timp.

Câteva din antrenamentele speciale pe care le puteți găsi la clever fit sunt: antrenamentul TRX, antrenamentul cu vibrații și antrenamentul virtual.

clever fit recomandă iubitorilor de ciclism să încerce antrenamentul Schwinn® Cycling, cel mai popular concept de indoor cycling din lume. Schwinn® aduce în studio mai mult decât biciclete extraordinare. Aduce un program de educație dovedit, de neegalat, care include tehnici de coaching și design de clasă de top.

Vă puteți crește performanța la sală prin antrenamente inedite și ușoare dacă veți alege clever fit.

Wellness: clever fit este de părere că o sală fitness de top trebuie să țină cont și de starea psihică a membrilor. Deși "wellness" sau "starea de bine" nu este neapărat un concept nou în țară, clever fit își propune să facă din "wellness" un element esențial în rutina fitness a oricărui membru.

În viziunea clever fit, Wellness înseamnă reconectarea cu sinele. Un stil de viață sănătos implică sport, o dietă adecvată dar și o minte sănătoasă pe care o putem obține prin reducerea stresului și investiția în anumite ritualuri care ne impactează pozitiv pe termen lung. La clever fit, aceste ritualuri vin în forma unor servicii precum: solarul, aparatele cu hidromasaj și barurile clever fit unde vă puteți mixa propriile shakeuri proteice. Pentru experienţa fitness completă, trebuie neapărat să veniți la clever fit și să încercați aceste servicii adiționale.

Despre clever fit

Primul proiect pilot clever fit a fost lansat la Munchen, în anul 2002. Acesta a pus bazele conceptului pe care echipa urma să îl dezvolte. După validarea conceptului, directorul general Alfred Enzensberger a început să ofere opțiunea de franciză, fondând clever fit în 2007.

De atunci, compania a continuat să ofere fitness premium la tarife reduse. Încă de la prima sală deschisă în Germania, cleverfit a devenit unul dintre principalele lanțuri de fitness din Europa. În prezent, grupul este format din peste 404 de centre de fitness în Germania, Elveția, Austria, Olanda, Italia, Cehia, Slovenia și acum, România. Numărul de membri a înregistrat o creștere continuă, afacerea având acum peste 1.000.000 de membri. Acest lucru a făcut ca lanțul clever fit să devină cel mai mare furnizor ca număr de locații fitness din Germania.

Citeste si:

    În anul 2010, a fost deschisă prima sală fitness clever fit în afara Germaniei iar în prezent, există peste 500 de studiouri în Europa.

    Abonează-te pe

    Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

    Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

    Te-ar putea interesa și:



    Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


    Setari Cookie-uri