Artistul nigerian Rema completează line-up-ul anunțat pentru Electric Castle 2024. Alături de Massive Attack, Bring Me The Horizon, Queens of The Stone Age, Chase and Status, Sean Paul și Paolo Nutini, Rema va fi prezent pe scena principală a festivalului, între 17 și 21 iulie.

Cu 57 de săptămâni consecutive în Billboard Hot 100, record absolut pentru unul dintre cele mai importante clasamente din industria muzicală, „Calm Down” (vezi video mai jos) a fost hit-ul nelipsit de pe ringurile de dans în 2023. Rema a devenit, astfel, primul artist african ce a trecut pragul de 1 miliard de audiții pe Spotify, iar piesa a reușit să provoace o lume întreaga să descopere un artist complex și o nouă direcție creativă în muzica afrobeat. Albumul său de debut Rave & Roses Ultra poartă amprenta muzicii nigeriene, dar este plin de influențe trap, electro și chiar jazz, un stil pe care Rema îl definește ca afrorave și care a convins personalități ca Barrack Obama să îi recomande piesele.

Show-ul programat pentru Electric Castle va include toate hit-urile artistului, de la „Dumebi”, la „Iron Man” și „Soundgasm”, însă Rema menționează tot mai des proiecte noi alături de nume mari din rapul american, ce ar urma a se concretiza în viitorul apropiat. Cu un pic de noroc, fanii din România vor avea șansa să le asculte live, în festival.

Electric Castle îl confirmă și pe Ricardo Villalobos, unul dintre cei mai influenți producători de pe scena minimal - techno. În prim planul muzicii electronice de peste 20 de ani, Villalobos este inventiv, extravagant, foarte puțin interesat de succes, dar obsedat să descopere noi abordări în muzică. DJ-ul care a impus un nivel de subtilitate surprinzător în stilul electro va fi prezent pe Dance Garden Stage, alături de ceilalți 35 de artiști propuși în Sunrise Takeover.

Data de 24 aprilie 2024 este ultima zi în care abonamentele Electric Castle mai pot fi achiziționate la prețul de 139 Euro (plus taxe).

Sursa foto: Facebook / Electric Castle

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri