Piscinele publice din București sunt locul unde poți să te răcorești vara aceasta, fără să mai conduci până la mare. Pentru acest top am ales ștrandurile și piscinele care îți reamintesc de copilărie: ascunse la umbra copacilor din cartiere. Iată topul piscinelor publice din București în 2023, pentru o bălăceală ca în copilărie.

Top piscine publice București în 2023: Piscina Grădina Floreasca

Piscina Floreasca este amplasată în Grădina Floreasca, așa că vegetația din zonă te va ocroti de razele soarelui în zilele caniculare. O vizită în acest complex poate să îți completeze planul de week-end, acesta având în componență un restaurant și o terasă, așa că, dacă înotul ți-a stârnit pofta de mâncare, poți lua o pauză pentru masă.

În perioada verii, Piscina Floreasca este deschisă zilnic între orele 10:00 și 18:30. Prețurile sunt diferite în week-end față de programul din timpul săptămânii. În costul de acces la piscină este sezlongul și umbrela. Există o reducere de 15 lei cu 7Card.

Unde se află: Grădina Floreasca, Bulevardul Mircea Eliade, numărul 16.

Tarife:

  • Luni – Vineri: 60 lei copii (3-12 ani), 80 lei adulți și copii peste 12 ani;
  • Sâmbătă – Duminică și zile sărbători legale: 70 lei copii (3-12 ani), 100 lei adulți și copii peste 12 ani.

Program:

  • Luni 11:30 – 18:00;
  • Marți – Duminică 10:00 – 18:00.

Preț prosop: 30 de lei.

Sursă: Facebook/ Piscina Grădina Floreasca

Top piscine publice București în 2023: Summer Park Ștrand Berceni

Pentru cei care locuiesc în Berceni, această piscină publică poate fi un mod bun prin care să se răcorească vara aceasta. Aspectul piscinei o să te ducă cu gândul la copilăria ta, iar copacii din împrejurare la scăldatul din curtea bunicii. Prețurile sunt diferite în perioada de vară și cea de toamnă, fiind mai avantajos să vii în extrasezon.

De la deschiderea piscinei, programul de funcționare al Summer Park Ștrand Berceni este de luni până duminică de la ora 08:00 până la 20:00.

Unde se află: Summer Park Ștrand Berceni, Strada Izvorul Oltului 9.

Tarife:

  • Luni – Vineri: 30 de lei pentru adulți, 20 lei pentru copiii între 7-13 ani;
  • Week-end: 40 de lei pentru adulți, 30 de lei pentru copiii între 5-12 ani;
  • Copiii sub 7 ani au intrarea gratuită.

Program: Luni - duminică 08:00 - 20:00;

Sursă: Facebook/ Summer Park Ștrand Berceni

Top piscine publice București în 2023: Crângași Aqua Park

În amintirea ștrandul din Crângași, Magic Aqua Park a înviat piscina de lângă Lacul Morii. Magic Place Aqua Park are două locații, Magic Place Aqua Park Crângasi și Magic Summer Waves, în Drumul Taberei. Aceste două complexe au în compunere o plaje de nisip, sezlonguri, terenuri de fotbal/tenis/baschet, tobogane pentru adulți, tobogane pentru copii, bazine pentru copii și adulți și o piscină cu valuri. Ambele locații au aceleași tarife, conform , Magic Place Aqua Park.

Unde se află:

Tarife:

  • Luni – Vineri: 50 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru copii, 45 de lei pentru elevi, studenți și pensionari;
  • Week-end: 75 de lei pentru adulți, 30 de lei pentru copii, 60 - elevi, studenți și pensionari;
  • Copiii sub 7 ani au intrarea gratuită.
  • Abonamentul pentru adulți costă 450 de lei și cuprinde 10 intrări. În schimb, cel pentru elevi, studenți, pensionari și persoanele cu dizabilități costă 350 de lei. Abonamentul all-season pentru adulți costă 750 de lei, iar cel pentru elevi, studenți, pensionari și persoanele cu dizabilități costă 550 de lei.

Program: Luni-duminică: 09:00 - 19:30.

Sursă: Facebook/Magic Place Aqua Park

Top piscine publice București în 2023: Piscina Daimon

Amplasată în apropierea Parcului Tineretului și Parcul Lumea Copiilor, Piscina Daimon poate să fie oaza ta de răcoare atunci când Bucureștiu devine mult prea călduros. Clubul Daimon dispune atât de o piscină interioară, cât și de una exterioară semiolimpica, care măsoară 25 de metri lungime, 12,5 metri lățime și o adâncime de la 1,10 pana la 2 metri.

Poți opta să îți petreci toată ziua în interiorul complexului, iar după câteva ture serioase de înot poți face o pauză la restaurant. Mai mult de atât, dacă prietenii tăi nu sunt fani bălăceală, există mai multe terenuri de tenis în cadrul complexului.

Unde se află: Daimon Pool, Strada Piscului nr. 10;

Tarife:

  • Luni - vineri: 90 lei/adulți ; 70 lei /copii;
  • Sâmbătă - duminică: 120 lei/adulți ; 80 lei/copii;

Program: Luni – duminica: 9.00 – 19.00.

Sursă: Facebook/ Daimon Summer Pool

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Luminița Mîndrilă
 Luminița Mîndrilă a lucrat anterior la Hotnews.ro și Aleph News, iar în prezent acoperă domeniul finanțe-bănci în cadrul Wall-Street.ro.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri