Un Ford Mustang din 1968, obiecte care au aparţinut lui Nicolae Ceauşescu şi Corneliu Vadim Tudor şi ceasuri de colecţie se numără printre loturile care vor fi scoase la vânzare, pe 25 octombrie, de casa Artmark, informează Agerpres.

Potrivit Artmark, în cadrul licitaţiei "Gentlemen's Club" se regăseşte o cutie pentru trabucuri dăruită lui Nicolae Ceauşescu de către preşedintele Rolls-Royce Kenneth Keith. Piesa din piele şi lemn exotic, decorată cu un urs în miniatură turnat în bronz aurit, are preţul de pornire de 300 de euro. În sesiune se află şi un set de ceai rusesc, din argint traforat, minuţios decorat cu email în tehnică cloisonne, pentru şase persoane, primit în anii 1980 de Nicolae Ceauşescu de la Mihail Gorbaciov. Lotul are preţul de pornire de 600 de euro şi este însoţit de certificatul RAAPPS. O sculptură primită de Ceauşescu din partea lui Yasser Arafat, probabil în 1972, cu ocazia unei întâlniri în Egipt, va fi scoasă la vânzare la preţul de pornire de 700 de euro.

De asemenea, va fi pus în vânzare ceasul Longines Gents dăruit de Saddam Hussein lui Corneliu Vadim Tudor. Ceasul, realizat în ediţie limitată, are preţul de pornire de 600 de euro.

Un automobil Ford Mustang din 1968 este cel mai bine cotat lot al sesiunii, fiind scos la vânzare la preţul de pornire de 50.000 de euro. În cadrul sesiunii vor mai putea fi licitate şi alte automobile, printre care se numără un Jaguar din 1981, pus în vânzare la 12.000 de euro.

Între ceasurile de colecţie se numără un Audemars Piguet Royal Oak, din aur roz, de mână, bărbătesc, însoţit de certificat de garanţie şi autenticitate, manual de instrucţiuni, la 30.000 de euro.

Sesiunea reuneşte peste 220 de piese, între care şi mobilier rar, lucrări de artă, arme, care sunt expuse la Palatul Cesianu-Racoviţă.

Sursa foto: Shutterstock / Queen Soft

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri