Acest sezon de toamnă este grozav pentru a cumpăra parfumuri de brand și a face și economie la bani. Acum sunt reduceri bune în magazinul Notino.ro care are în oferta sa peste 82.000 de produse cosmetice și parfumuri de lux, ce aparțin celor mai valoroase branduri din lume.

Dacă deja ai început să te gândești la parfumurile de toamnă, atunci vezi colecțiile din acest e-shop grozav, considerat cel mai mare din Europa. Perioada lunilor de toamnă este fascinantă, chiar dacă diminețile sunt mai răcoroase. Toamna, lumina se diminuează, zilele se scurtează, iar frunzele copacilor au culori magnifice care te fac să te gândești la vacanțe și viața personală. Schimbarea anotimpului este momentul ideal să te gândești la un parfum nou, care să-ți ofere prin aromele sale o stare de bine.

Prin urmare, acum este momentul să examinezi ofertele din magazinul Notino.ro și să monitorizezi și tendințele actuale în ceea ce privește parfumurile și produsele cosmetice de îngrijire a pielii și a părului care au devenit populare.

Vezi cele mai avantajoase oferte de toamnă la parfumuri cu arome florale și orientale, pline de grație feminină!

Notino.ro vine în această toamnă cu oferte extrem de avantajoase. Este suficient să te abonezi la newsletter și să afli la timp despre ele, prin notificări actuale, ce apar de asemenea și pe paginile de Facebook și Instagram ale acestui magazin. În toamna 2023, pe Notino.ro vei avea parte de surprize, oferte, promoții grozave, ca de exemplu:

• Poți cumpăra produse de peste 320 RON și primești un cadou – un produs de îngrijire sau o sticlă de parfum în miniatură
• Ai reduceri de 15% la brandurile de TOP de pe Notino.ro la parfumuri și cosmetice de îngrijire a pielii
• Prețuri avantajoase la parfumuri unisex, care se bucură tot anul de mare succes
• Livrare gratuită la cosmeticele pentru păr și la aparatele electrice
• Îți poți îmbunătăți aspectul tenului cu ajutorul cosmeticelor de calitate ce au prețurile reduse cu 15% în această perioadă
• Livrare gratuită la sute de parfumuri și cosmetice luxoase, la produse bestseller, la comenzi în valoare de minim 250 RON.

Dacă vrei să încerci un look nou, ultramodern, atunci ai putea alege un parfum Tom Ford Black Orchid care este o combinație unică de tonuri originale, care impresionează orice femeie elegantă și sofisticată. Aceasta are o combinație rafinată de note de Ylang-Ylang, gardenie, flori de mandarin, iasomie, lămâie de Amalfi, bergamotă, trufă, orhidee, condimente, lotus, lemn de santal, patchouli, vanilie, vetiver, mosc alb, chihlimbar și ciocolată mexicană.

Astfel de parfumuri au arome învăluitoare și în plus, au și livrarea gratuită.

Pentru a descoperi senzații plăcute, alege parfumuri de marcă de pe Notino.ro care au așa-numite note olfactive de toamnă: chihlimbar, vanilie, lemn de cedru, lemn de santal, cafea, scorțișoară, măr, vetiver, gardenie, etc.

Acest magazin are și alte avantaje, cum ar fi:

• O vizibilitate largă asupra produselor direct pe acest e-shop
• Livrare gratuită și plată sigură
• Servicii de livrare rapidă
• Vouchere cadou în valoare de 100-400 RON
• Ambalare elegantă la produsele comandate
• Gravarea produselor cu laser cu dedicații speciale pentru a fi transformate în cadouri personalizate.

Pe Notino.ro poți găsi produse de brand la prețuri foarte competitive și ai posibilitatea de a le încerca prin mostre gratuite, dacă fac parte din gama Try It First. De asemenea, poți beneficia de reduceri și promoții speciale la numeroase produse de lux, parfumuri și cosmetice, mai ales dacă ești client fidel.
Platforma are și cosmetice travel size, care sunt ideale pentru călătorie. Acestea au arome seducătoare și sunt cea mai bună alegere pentru nomazii care doresc să-și ia parfumul în rucsac ori în valiză, în călătoriile pe care le fac. Produsele au ambalaje în format mic, elegante și ușor de transportat. Multe branduri au creat astfel de parfumuri și cosmetice mici, anumite seturi de călătorie care reunesc toate elementele esențiale, cum ar fi: creme hidratante, gel de curățare, apă micelară, creme de mâini, etc. Nu lipsesc seturile de parfumuri în miniatură care sunt realizate pentru fiecare sezon din an, acestea sunt foarte apreciate, se vând imediat.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri