Rutina zilnică încărcată, agenda mereu plină cu sarcini, treburile casnice și provocările stresante se transformă în săptămâni și în luni epuizante pentru corp, minte și suflet. Medicina integrativă abordează pacientul în mod holistic pentru un proces natural de vindecare a corpului.

Într-un cadru elegant, de poveste, în apropiere de București, Casa Timiș - Wellness & Spa Resort te invită la Embrace Holistic Healing Spa, un spațiu dedicat nevoilor tale fizice, psihice și emoționale, care folosește tehnici de medicină integrativă, pentru a-ți redobândi starea de bine.

Embrace Holistic Healing SPA – starea de care are nevoie sufletul tău

La sfârșit de an, este momentul oportun să îți oferi în dar momente de îngrijire. La Embrace Holistic Healing SPA vei găsi programe precum Emotional Detox, Immunity Boost sau Gracefully Ageing, special concepute pentru a-ți oferi o experiență inedită. Bucură-te de un masaj vindecător, care alungă hormonii de stres, încordarea musculară, negativitatea din suflet și toată tensiunea din gânduri. În atmosfera îmbietoare de la Embrace Holistic Healing SPA, te vei putea relaxa pe deplin. Terapeuții îți pot personaliza masajul și se vor asigura în permanență că te simți confortabil. Starea ta de bine începe cu decizia ta de a lua o pauză.

Ce înseamnă medicină integrativă?

La Casa Timiș – Wellness & Spa Resort, medicina integrativă ocupă un loc foarte important, combinând medicina occidentală convențională cu terapii complementare și alternative, cu scopul de a susține sănătatea și starea de bine. Pune accent pe abordarea holistică, nu doar pe simptomele unei anumite boli. Medicina integrativă folosește terapii renumite, precum terapia cu ozon sau terapia cu flori Bach, și ne încurajează să ne implicăm activ în atingerea unei stări optime de sănătate fizică, mentală și emoțională.

Terapia cu Ozon și Terapia Bach – cum te pot ajuta să îți recapeți forțele?

Embrace Holistic Healing SPA de la Casa Timiș îți sare în ajutor cu practici de medicină integrativă, printre care și terapia cu ozon și terapia florală Bach. Ozonoterapia presupune utilizarea medicală a ozonului, un gaz compus din trei atomi de oxigen. Această terapie furnizează țesuturilor o cantitate mai mare de oxigen, oferind efecte antimicrobiene și stimulând sistemul imunitar.

În același timp, îți recomandăm terapia florală Bach - o altă formă de medicină integrativă care folosește esențe de flori pentru a echilibra stările emoționale și pentru a susține bunăstarea generală. Terapia Bach constă în 38 de remedii, fiecare asociată cu o anumită stare emoțională. Încearcă cu încredere această terapie pentru a scăpa de toate acele dezechilibre emoționale care pot contribui la probleme de sănătate fizică. Terapeuții de la Embrace Holistic Healing SPA sunt alături de tine în călătoria ta de a-ți recăpăta forțele și de a privi din nou viața cu optimism.

Sursa foto: Embrace Holistic Healing SPA

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri