In cadrul rubricii Live Wall-Street de peste doua saptamani, George Butunoiu, proprietarul firmei de consultanta in resurse umane, George Butunoiu Ltd., isi rezerva cateva ore pentru discutii cu cititorii Wall-Street. Tema de discutie va fi piata de resurse umane si head-hunting.

George Butunoiu, nume cu rezonanta in piata HR din Romania, este unul din Comentatorii Wall-Street.

In 1992, George Butunoiu se inscrie printre primii romani care pun bazele unei afaceri bazate pe servicii de recrutare.

In 1996, se alatura companiei de consultanta in Resurse Umane Ward Howell Euroselect, detinand functia de Manager Partener al Ward Howell Romania, afacere pe care o cumpara in 2003. Mai tarziu, devine Manager Partener al Alexander Hughes Romania. In 2006, impreuna cu alti parteneri de afaceri, fondeaza propria companie sub numele George Butunoiu Itd.

Dupa absolvirea studiilor, George Butunoiu activeaza, pentru o scurta vreme, in calitate de cercetator in fizica nucleara. In 1990, dupa Revolutie, isi incepe cariera in afaceri. Fondeaza numeroase companii, una dintre ele devenind lider pe piata de software. Incepand cu anul 1992, Butunoiu se concentreaza, exclusiv, asupra domeniului de cercetare si consultanta in Resurse Umane.

Va invitam sa trimiteti pana joi, 14 ianuarie, intrebarile si subiectele de discutie pentru George Butunoiu, care ne va raspunde in editia Live Wall-Street de peste doua saptamani, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.

Nume:

Email:

Intrebare:


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Live »Citește și
Setari Cookie-uri