Camelia Dragomirescu, 31 de ani, a fost promovata pe pozitia de Trade Marketing Manager in cadrul companiei Quadrant Amroq Beverages (QAB). In ultimii doi ani ea a ocupat pozitia de Product Manager Pepsi in cadrul aceleiasi companii, iar anterior a fost Marketing Manager in cadrul companiei ABB Romania. Absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti, specializarea Cibernetica si Previziune Economica, Camelia a urmat studii postuniversitare la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice David Ogilvy din Bucuresti.

Andreea Nicolcea este, incepand cu luna decembrie a anului 2005, noul Product Manager Pepsi al companiei Quadrant Amroq Beverages. Andreea s-a alaturat echipei QAB dupa ce a ocupat timp de aproape doi ani, pozitia de Consumer Research Specialist in cadrul companiei Ursus Breweries. Cu o experienta de peste cinci ani in marketing si research, Andreea a ocupat anterior pozitiile de Field Executive si Quantitative Research Executive la Synovate. Andreea Nicolcea este licentiata in Drept in cadrul Universitatii din Bucuresti si absolventa a masterului de Marketing si Comunicare in Afaceri la Academia de Studii Economice Bucuresti.

Ana-Maria Niculescu, 30 de ani, este noul Insight Specialist al companiei Quadrant Amroq Beverages. Ana-Maria face parte din echipa QAB din anul 2002, cand a fost numita Marketing Executive, si are o experienta in marketing de aproape 10 ani. Absolventa de studii economice, Ana-Maria si-a completat pregatirea profesionala prin cursuri de Customer Relationship Management (CODECS) si de Applied Statistics (Research Operation).


Andra Botan, 26 de ani, a fost numita Product Manager 7 UP, Mirinda, Lipton si Roua Muntilor in cadrul companiei Quadrant Amroq Beverages. Inainte de a se alatura echipei QAB, Andra a ocupat pozitia de Senior Brand Manager-Disney la Prooptiki Romania. Anterior, a acumulat experienta in marketing si relatii publice: a fost Marketing Manager la Flavours Catering si Snack Attack si PR Officer la Blue Advertising. Andra a absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice David Ogilvy si a urmat cursuri de perfectionare atat in tara, cat si in strainatate in domenii precum branding, relatii publice, management.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri