Businessday.ro considera ca in acest an nu vom vedea scaderi mai mari de 10-15% a preturilor pietei imobiliare, procentele putand fi chiar mai reduse pe fondul Primei Case 4 si a usoarei reveniri a economiei.

Orlando Nicoara scrie despre lansarea versiunii pentru iPad a cotidianului Gandul. In plus, publicatia a lansat un concurs prin care ofera 30 de iPad-uri celor care se inscriu in competitie si se aboneaza la newsletter.

Cristian Manafu se intreaba cum va scrie jurnalistul un articol care sa genereze mai multe vizualizari? "Va culca piramida rasturnata? Va renunta la «cine, ce, cand…» pentru «ce e juicy»? Se vor rescrie manualele si materialele de curs?", scrie Manafu.

Dan Popa analizeaza recenta decizie a Bancii Centrale Europene de scumpire a creditelor in euro. "Partea proasta pentru cei cu rate in euro este ca decizia BCE pare a fi prima dintr-un sir de cresteri a dobanzii. Peste doua luni am putea asista la o miscare similara", scrie autorul pe Hymerion.ro.

Citeste si:

Vineri si sambata, 8-9 aprilie, in Bucuresti la Sala Polivalenta, va avea loc Targul de Joburi “Angajatori de Top”, editia 10. La targ vor fi lansate intre 30-40 de programe de internship, vor fi disponibile 2250 de joburi, majoritatea entry-level, si vor fi sustinute workshop-uri de catre unele dintre cele mai mari companii din Romania, ne informeaza Razvan Pascu.

Dan Dragomir scrie despre tastatura reincarcabila Logitech Wireless Illuminated K800, disponibila acum si in Romania. Aceasta este dedicata "acelora pentru care orele din zi nu sunt suficiente, noaptea reprezentand acel moment de liniste in care pot scrie, finaliza un proiect important sau in care se pot descatusa de realitate, prin imersarea intr-un joc fantastic".

Riscograma.ro continua seria celor 15 mituri anti-privatizare. “De fiecare data cand «nu ne vindem tara», e clar ca iar urmeaza sa dam ceva pe nimic. Deznodamantul e intotdeauna acelasi, insa la umbra unui asa maret slogan mor toate argumentele care, daca ar fi asumate, ar putea aduce un pret mai bun”, afirma autorul blogului.

DealBook.ro scrie ca bancile au cheia tranzactiilor imobiliare. Revenirea tranzactiilor va depinde de banci, spune omul de afaceri Liviu Tudor, cel mai mare proprietar roman de spatii de birouri.