Doru Buscu, noul proprietar Academia Catavencu: Am venit la licitatie cu gandul sa-mi iau marca

Doru Buscu a cumparat brandul Academia Catavencu cu 1,6 milioane de euro, intr-o licitatie a Adunarii Creditorilor, in care a concurat cu jurnalista Sabina Fati de la Romania libera, reprezentata printr-un imputernicit.

Licitatia a pornit de la 140.000 de euro. “Nu ma asteptam sa se ajunga la suma asta”, a declarat Doru Buscu pentru wall-street.ro. Redactorul-sef Academia Catavencu nu a avut in vedere un plafon la care s-ar fi oprit din licitatie. “Am mers la licitatie cu gandul sa-mi iau marca”.

Doru Buscu trebuie sa achite cei 1,6 milioane de euro, cu tot cu TVA, pana pe 2 iunie. Cea mai mare parte a sumei va proveni din conturile personale ale lui Buscu si ale colegilor de la Academia Catavencu, urmand ca pentru restul de bani sa gaseasca un partener.

“O sa incerc sa gasesc un partener care poate fi banca, fond de investitii sau grup de media. Nu am discutat inca cu nimeni, nu ma asteptam sa se ajunga la suma asta”, a declarat el.

Intrebat daca va apela la Realitatea Media pentru finantare, Buscu a raspuns ca probabilitatea e destul de mica, in conditiile in care Realitatea Media are la randul sau probleme financiare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri