Doru Buscu a cumparat brandul Academia Catavencu cu 1,6 milioane de euro, intr-o licitatie a Adunarii Creditorilor, in care a concurat cu jurnalista Sabina Fati de la Romania libera, reprezentata printr-un imputernicit.
Licitatia a pornit de la 140.000 de euro. “Nu ma asteptam sa se ajunga la suma asta”, a declarat Doru Buscu pentru wall-street.ro. Redactorul-sef Academia Catavencu nu a avut in vedere un plafon la care s-ar fi oprit din licitatie. “Am mers la licitatie cu gandul sa-mi iau marca”.

Doru Buscu trebuie sa achite cei 1,6 milioane de euro, cu tot cu TVA, pana pe 2 iunie. Cea mai mare parte a sumei va proveni din conturile personale ale lui Buscu si ale colegilor de la Academia Catavencu, urmand ca pentru restul de bani sa gaseasca un partener.

“O sa incerc sa gasesc un partener care poate fi banca, fond de investitii sau grup de media. Nu am discutat inca cu nimeni, nu ma asteptam sa se ajunga la suma asta”, a declarat el.

Intrebat daca va apela la Realitatea Media pentru finantare, Buscu a raspuns ca probabilitatea e destul de mica, in conditiile in care Realitatea Media are la randul sau probleme financiare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri