Asociatia Salveaza Vieti a castigat Marele Premiu in cadrul Galei Societatii Civile pentru campania “Nu ma ignora”, prin care s-au strans peste 1 milion de euro pentru infiintarea unui centru de excelenta in tratarea cancerului la copii.
Aceeasi campanie a castigat si premiul I la sectiunea Sanatate. Campania a promovat facilitatea fiscala prin care companiile pot redirectiona 20% din impozitul pe profit catre o cauza sociala si a avut si o componenta de donatii prin SMS.

Alte zece proiecte au fost desemnate castigatoare ale premiului I pe sectiuni, dupa cum urmeaza: la sectiunea Educatie, Cercetare, Invatamant - proiectul „Closer to Oxford” al Asociatiei Romane de Dezbateri, Oratorie si Retorica; la sectiunea Arta si Cultura - proiectul “Clasic e Fantastic” al Grupului de initiativa Clasic e Fantastic; la sectiunea Apararea drepturilor individuale/ colective – proiectul Campania “Infertilitatea este o boala” (2010) al Asociatiei SOS Infertilitatea; la sectiunea Comportament civic si Participare publica – proiectul “Let`s Do It, Romania!” al Grupului de initiativa “Let`s Do It, Romania”; la sectiunea Sanatate – proiectul “Hospice Sfanta Irina - o provocare pentru fiecare!” al Fundatiei Sfanta Irina; la sectiunea Incluziune sociala – proiectul “Atelier de insertiune” al Samusocial din Romania si proiectul “Abilitati de viata independenta si integrare sociala la copii si tineri cu dizabilitati senzoriale” al Fundatiei Light into Europe; la sectiunea Servicii de Asistenta sociala - proiectul “Temerarii stiu ca se poate - Poti Si Tu!” al Asociatiei Little People Romania. Pentru Protectia mediului castigator a fost proiectul “Adopta un copac! - campania 2010” initiat de ViitorPlus - Asociatia pentru dezvoltare durabila, iar la Dezvoltare economica si sociala premiul I a fost acordat proiectului Cicloteque al Asociatiei MaiMultVerde.

Premiul I pentru sectiunile noi din competitie s-a acordat astfel: la sectiunea Proiecte si campanii de voluntariat a revenit proiectului “Let`s Do It, Romania!” al Grupului de initiativa “Let`s Do It, Romania”; in cadrul sectiunii Proiecte pentru tineret s-a acordat proiectului “Abordari integrate de prevenire HIV/SIDA in Romania” al Fundatiei Tineri pentru Tineri. De asemenea, la Proiecte si campanii de CSR Asociatia Telefonul Copilului a fost premiata pentru proiectul Telefonul Copilului 116 111.

Premiul pentru Eficienta a fost primit pentru Campania "Infertilitatea este o boala” (2010) de catre Asociatia SOS Infertilitatea. Premiul pentru Impact a fost acordat pentru proiectul “Servicii integrate pentru varstnici in judetul Bacau” initiat de Fundatia de Sprijin Comunitar, ca si proiectul Clubul cu Lipici - sansa la educatie pentru copii defavorizati care a luat premiul pentru Durabilitate. Asociatia Centrul de Studii si Programe pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale Comunitare ASCENDENT a castigat la Originalitate cu proiectul “Educatie prin solidaritate”.

La Categoria-concurs “Proiecte de Educatie financiara”, sustinuta de ING Asigurari de Viata, a fost desemnata castigatoare propunerea de proiect “GROW 1.0 editia 2011” a Asociatiei Scoala de Valori.

De asemenea, Millenium People, organizatorul Galei Societatii Civile, a acordat trei premii speciale pentru activitate deosebita Institutului Cultural Roman, RFI Romania si Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.

In premiera in acest an in cadrul festivitatii, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile a acordat Premiul Dan Manoleli pentru Dezvoltarea Societatii Civile, un premiu de excelenta care a revenit Centrului de Resurse pentru participare publica (CeRe).

Cele 193 de proiecte inscrise au fost evaluate de peste 70 de specialisti in implementarea si evaluarea proiectelor, cercetatori, jurnalisti, lideri si formatori de opinie, personalitati publice, reprezentanti ai sectorului privat, specialisti in marketing, comunicare, CSR, public affairs.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri