Incepand cu 1 iunie, The Practice gestioneaza contul de PR al ING Bank Romania. Selectia agentiei s-a facut in urma unei licitatii desfasurate in perioada aprilie – mai 2011, la care au participat trei companii de relatii publice de pe piata locala.

“Suntem foarte bucurosi ca am fost alesi castigatori in acest pitch, pentru ca ING Bank este contul financiar pentru care intreaga echipa visa de mult timp sa lucreze. Ne doream acest lucru nu doar pentru ca ING Bank este un brand bine conturat, indraznet, care-ti provoaca imaginatia si deci e foarte atragator pentru noi, ca profesionisti. Ci si pentru ca de multi ani beneficiem ca si clienti de serviciile ING si suntem sincer foarte incantati de ele”, a declarat Gabriela Lungu, Managing Partner The Practice.

In cadrul parteneriatului semnat pentru o perioada initiala de un an de zile, agentia va realiza pentru ING Bank Romania servicii integrate de relatii publice. Gama de activitati vizeaza atat comunicarea externa, cat si cea interna, PR offline, online, comunicare corporativa, responsabilitate sociala, comunicarea produselor si serviciilor, suport pentru activitatile de marketing.

Din portofoliul The Practice mai fac parte clienti precum Carpatcement Holding, Hochland, Starbucks, Medsana sau Phoenix.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si