Brandul Httpool Romania a existat si pana acum pe piata locala, insa de la inceputul acestei luni agentia care purta acest nume s-a rebranduit in H Media.

Httpool Romania va fi condusa de Cristi Marinescu, cel care este directorul executiv al Splendid Interactive din ianuarie 2008 si Laurentiu Pop, cel care din luna martie 2008 a fost deputy managing director al Httpol Romania (in prezent H Media).

“Httpool Group este prezenta in acest moment pe 16 piete din Europa, America Latina si Asia si continua sa se extinda cu rapiditate. Din moment ce Romania este una dintre pietele cu cel mai mare potential de crestere, Httpool a decis sa-si consolideze pozitia pe piata pe termen lung. Parteneriatul cu Splendid Interactive ne va permite sa ne adresam pietei si sa avem acces la toate oportunitatile oferite de aceasta”, a declarat Timotej Gala, managing director al Httpol pentru zona Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Citeste si:

Grupul este un furnizor de servicii de publicitate online si mobila pe piata din Europa Centrala si de Est si in Asia, axandu-se in general pe tarile emergente.

Splendid Interactive este una dintre regiile online si mobile cele mai mari din Romania, cu afaceri de circa 710.000 de euro si un profit net de 2.300 de euro anul trecut.

Aceasta reprezinta peste 70 de site-uri din diverse domenii: business, femei, auto, comert electronic De asemenea, Splendid Interactive furnizeaza servicii de mobile advertising in parteneriat cu Vodafone Romania, al doilea operator de telefonie mobila de pe piata locala.