La cea de-a saptea editie a festivalului AdPrint, McCann a obtinut „The Rock Angel” pentru campania MTV – Made in Romania la categoria Media Promotion. Lucrarile „Michael”, „Manson” si „Slash” au fost singurele inscrise de McCann in competitie.

Adrian Botan, Creative Director, McCann/Creative Services declara:
„Valoarea unui festival este data de doi indicatori: calitatea juriului si calitatea lucrarilor concurente. Anul acesta AdPrint le-a avut pe amandoua si asta ne-a determinat sa participam. Faptul ca suntem singura agentie din Romania premiata langa TBWA Paris (de doua ori agentia anului la Cannes) confirma pietei ca McCann Romania are varfuri de nivel mondial. Am ales sa inscriem o singura lucrare, campania MTV, pentru ca am vrut sa dam un mesaj de calitate pietei si pentru ca nu am vrut sa intram in lupta pentru puncte care poate arunca in mediocritate un festival.”

Campania de print realizata pentru brandul MTV este cea mai premiata dintre creatiile semnate de McCann la festivalurile nationale si internationale din ultimul an: Argint la Eurobest, Golden Watch la Golden Drum 2005, Grand Prix si Aur la Golden Hammer 2005 si 3 premii la Ad’or 2005.