Cine sunt miliardarii premiati in cadrul galei Forbes 500

Sotii Florin si Mariuca Talpes, cei care au dezvoltat Bitdefender, cel mai cunoscut brand tehnologic romanesc la nivel mondial, au castigat premiul la categoria „Inovatie”, in timp ce Florin si Doris Andronescu, fondatorii retelei medicale Sanador, au fost recompansati pentru viziune in afaceri, in cadrul galei Forbes 500. Vedeti care au fost toti premiantii evenimentului.

In total, au fost acordate cinci categorii de premii (debut, dinamism, inovatie, viziune si „contra curentului”), toate fiind castigate de antreprenori romani prezenti in editia din acest an a topului Forbes 500 Miliardari.

Fostul ministru al Sanatatii, Ion Bazac, actualul proprietar al showroom-ului Ferrari din Romania, a castigat marele premiu la categoria „Contra curentului”, in timp ce sotii Florin si Mariuca Talpes, cei ce au dezvoltat cel mai cunoscut brand tehnologic romanesc la nivel mondial, Bitdefender, s-au impus la categoria „Inovatie”.

La „Debut” premiul a fost castigat de Mihai Sofian, cu afaceri in domeniul colectarii si reciclarii deseurilor, la „Dinamism” - Hugo Bara Levente, cel care detine cea mai mare fabrica de condimente din sud-estul continentului, in timp ce la categoria „Viziune” castigatori au fost declarati sotii Florin si Doris Andronescu, cei care detin reteau medicala Sanador.

"Am convingerea ca noi, intreprinzatorii de pretutindeni, nu facem altceva decat sa fim agentii, virusii unei noi lumi”, a declarat Dinu Patriciu (foto), CEO al DP Holding si proprietarul trustului de presa Adevarul.

„Cei 500 de oameni de afaceri care sunt prezenti in Top 500 Miliardari reprezinta 20% din PIB-ul Romaniei. Sunt convins ca acesti 500 de oameni trebuie sa aiba un cuvant de spus in determinarea agendei publice si o greutate mai mare in luarea unor decizi majore pentru tara”, a declarat Peter Imre, directorul general al Adevarul Holding.

In portofoliul holdingului Adevarul se afla cotidienele Adevarul si Click!, dar si Click! pentru femei, Click! Pofta buna!, Click! Sanatate,
Dilema veche, Dilemateca, Foreign Policy Romania, Historia, Forbes Romania, OK!, Tango, Stiinta & Tehnica si Catavencii.

Adevarul Holding este detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu si are operatiuni si in Republica Moldova si Ucraina.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri