Vodafone Romania, al doilea operator de teleconie mobila de pe piata locala si unul dintre cei mai importanti advertiseri, a lansat o noua campanie de brand, despre increderea in mai bine.

Noua campanie a pornit de la proiectele sustinute de operator in domenii precum sport, educatie, caritate, cultura, societate civila. Mesajul campaniei este “Vodafone aduce impreuna oamenii care cred in mai bine. Impreuna suntem mai puternici”.

“Romanii isi doresc acum, poate mai mult ca oricand in ultimii 20 de ani, sa isi recunoasca modelele si valorile, sa gaseasca directia catre un viitor mai bun, sa isi redescopere sentimentul de mandrie nationala. Campania noastra vorbeste despre dorinta de progres, de regasire in valorile umane autentice”, spune Mihai Ghyka, directorul comercial al Vodafone Romania.

Evenimentul de lansare a campaniei a fost sustinut de prezenta mai multor personalitati asociate cu Vodafone in diverse proiecte: Raed Arafat, Ivan Patzaichin, Tudor Giurgiu, Marcel Iures sau Victor Rebengiuc.

Campania vizeaza diverse grupuri si categorii profesionale - studenti, familie, antreprenori, soferi, sportivi - si se va desfasura in perioada urmatoare pe televiziune, outdoor, print si online.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Cum arata noua conducere executiva a Vodafone Romania