O concurenta de la editia americana a emisiunii de televiziune "Roata norocului" a castigat 1 milion de dolari, devenind cea de-a doua persoana din istoria acestui show TV care a castigat marele premiu pus in joc de organizatori, scrie Mediafax.
Castigatoarea este Autumn Ernhard, care nu a avut nicio ezitare la intrebarea finala, cand trebuia sa ghiceasca o expresie alcatuita din doua cuvinte, desi doar patru din cele 12 litere erau afisate pe ecran.

"Mi se pare destul de greu de ghicit", a declarat prezentatorul emisiunii, Pat Sajak. "Categoria este «Lucruri, Activitati» si ai la dispozitie doar 10 secunde", a adaugat el.

Imediat dupa ce prezentatorul a rostit aceasta fraza, Autumn Ernhard a raspuns fara ezitare: "Exercitii fizice intense" ("Tough Workout"). Raspunsul ei corect l-a luat prin surprindere pe Pat Sajak, care s-a grabit apoi sa o felicite pe concurenta. Valoarea exacta a premiului castigat de aceasta este de 1.030.040 de dolari.

Singurul concurent de la "Roata norocului" care castigase marele premiu de 1 milion de dolari la acest concurs este tot o femeie - Michelle Loewenstein, originara din New Jersey. Ea a castigat 1.026.800 de dolari in octombrie 2008.

"Roata norocului" ("Wheel of Fortune") este un format original american, creat de Merv Griffin, care a avut premiera pe micile ecrane in Statele Unite, in anul 1975. Concurentii au nevoie de fler, de cultura generala, dar si de noroc pentru a ghici sirurile de litere care alcatuiesc diverse cuvinte.

Sursa foto: http://www.wheeloffortune.com/video/milliondollarwin/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri