Marina Zara lucreaza de 15 ani in marketing, insa cand era copil nu visa la o astfel de cariera. De altfel, Zara este fosta tripla campioana nationala la inot, insa la 18 ani s-a lasat de sportul de performanta pentru a se inscrie la facultate.

“Mama mi-a spus<<Destul cu aerele de campioana. Acum trebuie sa faci o piramida>>”, povesteste Zara, care conduce departamentul de marketing al Flanco din aprilie anul trecut, un departament cu 12 angajati si un buget de marketing care in 2012 a fost de peste cinci milioane de euro.

Astfel, a urmat cursurile de inginerie electrica ale Institutului Politehnic din Bucuresti, universitate la care a intrat cu nota 10 pentru ca ii placeau foarte mult matematica si fizica. Dupa ce a absolvit facultatea in 1983, a fost angajata la Institutul Studii si Proiectari Energetice Bucuresti (ISPE), unde a lucrat pana in 1992.

Citeste mai multe despre Marina Zara, dar si planurile Flanco in textul: Marina Zara, Flanco: In 2014 vrem sa ajungem numarul unu in retailul electroIT offline


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Fosta sefa pe marketing a Flanco a plecat la Bingo Romania