Reprezentantii postului de televiziune CNN si-au cerut scuze dupa ce au publicat din greseala pe platforma Twitter informatia falsa potrivit careia legendarul brazilian Pele, unul dintre cei mai mari fotbalisti din lume, a murit, informeaza contactmusic.com.

Un angajat al emisiunii "New Day" a scris, vineri dimineata, intr-un mesaj publicat pe platforma Twitter, ca legenda fotbalului brazilian Pele (foto) a murit "la varsta de 74 de ani". Mesajul era insotit si de o fotografie alb-negru a fostului fotbalist, care, in realitate, are 73 de ani, noteaza Mediafax.

Mesajul a fost sters imediat ce reprezentantii televiziunii CNN si-au dat seama ca aceasta informatie este falsa. Purtatorul de cuvant al lui Pele a declarat, pentru CNN, ca acesta este "in viata si se simte foarte bine".

Ulterior, pe contul de Twitter al emisiunii "New Day" a fost publicat urmatorul mesaj: "Am sters un mesaj eronat de mai devreme, pe acest subiect. Regretam eroarea si le multumim celor care ne urmaresc pentru feedback".

Pele, al carui nume real este Edson Arantes do Nascimento, a avut peste 90 de selectii in nationala Braziliei si detine recordul national la goluri inscrise, cu 77 de reusite.

Citeste si:
Donald Trump vrea sa cumpere Groenlanda
Donald Trump vrea sa cumpere...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Program prelungit la metrou, joi, cu ocazia meciului Romania-Spania