Hortensia Nastase devine vicepresedinte al grupului Lowe si va coordona agentiile creative din cadrul grupului: Lowe&Partners (creatie), Golin (PR) si Vibe (BTL).

Astfel, structura de management a grupului este formata din Veronica Savanciuc, presedinte & CEO, Octav Popescu, COO & vicepresedinte Media & Digital Services si Hortensia Nastase, vicepresedinte Creative Services.

Cu peste 15 ani de experienta in comunicare, Nastase a fost managing partner Golin in perioada 2008-2014. “In doar doua generatii, publicitatea a evoluat de la anunturi prin care iti vindeai camionul la o forma extrem de sofisticata si versatila de schimbare a perceptiilor si comportamentelor. Generatia noastra de comunicatori cred ca este cea mai norocoasa, dar si cea mai provocata. Vad oportunitatea de evolutie si un imens potential in agentiile noastre creative, iar noul meu rol este acela de a le materializa si potenta”, declara Hortensia Nastase.

Conducerea Golin Romania va fi preluata de Monica Botez, care incepand cu luna ianuarie devine managing partner al agentiei. Botez s-a alaturat echipei Golin in anul 2008, ca PR manager, a devenit head of corporate division in 2011 si partener in 2012. Cu peste 10 ani de experienta in PR, Monica Botez a gestionat clienti precum AFI Europe, Biroul de Informare al Parlamentului European, Electrolux, Franklin Templeton Investments, Orange, PeliFilip, PepsiCo (Lay’s, Lipton, Pepsi, Prigat), Schneider Electric, Tradeville, YUM (KFC, Paul, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery).

Avand 22 de ani de experienta pe piata locala, Lowe Romania este unul din cele mai importante grupuri de comunicare prezente pe piata locala. Grupul este compus in momentul de fata din 7 agentii: BPN (media), Golin (relatii publice), Initiative Media (media), Medic One (comunicare in domeniul medical si farmaceutic), MobileWorks (mobile marketing), Lowe&Partners (creatie si productie publicitara) si SENIORHYPER (creatie si productie publicitara digitala).

Citeste si:
BMW Group Romania are un nou CEO
BMW Group Romania are un nou CEO


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Schneider Electric are un nou director general
Setari Cookie-uri