Incepand cu luna septembrie, 4 ACE-pr&publicity va oferi servicii integrate de PR pentru Indesit Company in Romania. Agentia va concepe si implementa activitati de PR si publicity, la nivel central si local.

Indesit Company este o corporatie italiana, situata intre primele trei firme producatoare de electrocasnice din Europa. De-a lungul anilor compania Indesit a dezvoltat o cultura corporatista avangardista care promoveaza recuperearea si reciclarea aparatelor, precum si reducerea consumului de curent electric al produselor sale.

Indesit Company doreste prin aceasta colaborare sa comunice pozitia de lider pe piata produselor electrocasnice din Romania prin promovarea rezultatelor, valorilor si filosofiei companiei, publicului larg. Filosofia noastra se bazeaza pe crearea unor linii de produse avangardiste, Indesit venind in ajutorul clientilor sai pentru managementul optim al resurselor de timp, pentru o imagine a produselor adecvata, perfect integrata in mediul familial. a declarat Rodica Stere, Marketing Manager Indesit Company.

Realizarea unei campanii de comunicare pentru unul dintre cei mai valorosi jucatori pe piata producatorilor de electrocasnice reprezinta pentru echipa noastra o provocare si o onoare in acelasi timp. Atentia la detalii, performanta in rezultate si grija pentru nevoile clientilor reprezinta telurile comune si mesajele principale care vor fi integrate in campania de comunicare realizata de agentia 4 ACE pentru Indesit Company. a declarat Elena Olteanu, General Manager 4 ACE pr&publicity.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si