Bugetele de comunicare se concentreaza pe televiziune, in timp ce oamenii folosesc tot mai mult telefonul mobil, ceea ce inseamna o diferenta enorma intre viata consumatorilor si ceea ce fac specialistii in marketing si comunicare, a declarat in cadrul emisiunii Wall-Street 360, Felix Tataru, presedintele GMP Group, unul dintre cele mai mari grupuri independente de comunicare de pe piata locala.

"Diferenta dintre ce se intampla cu consumatorul si ce fac departamentele de marketing si agentiile de comunicare este in crestere, aceasta distanta este din ce in ce mai mare. Viata consumatorului s-a schimbat foarte mult, in viata consumatorului ordinea ecranelor este alta, in bugetele de marketing a ramas la fel. Cele mai mari bugete ecrane sunt pe televiziune, iar mobilul care acum sta in 90% din timp la mai putin de un metru de individ...iata ca nu este acolo", a explicat Felix Tataru.

Urmareste emisiunea Wall-Street 360 pentru a afla mai multe despre rezultatele GMP Group anul trecut, despre tendintele in comunicare, dar si despre ce inseamna pentru industria locala de comunicare faptul ca Tataru va deveni primul presedinte la nivel global al IAA, cea mai importanta organizatie in publicitate.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
GMP Advertising si WEBSTYLER fuzioneaza