Ghidul sapte Seri face un nou pas din planul de dezvoltare al retelei nationale, saptamana aceasta urmand sa aiba loc lansarea oficiala a ghidului sapte Seri in viitoarea capitala culturala europeana, Sibiu.

Lansarea editiei de Sibiu face parte din planul de dezvoltare a retelei de filiale proprii la nivel national.

sapte Seri de Sibiu va fi dezvoltat conform aceluiasi model pe care editia de Bucuresti l-a adoptat recent, cuprinzand rubrici variate, de la editoriale si interviuri, pana la cronici dedicate fiecarei sectiuni existente in revista film, carte, teatru, muzica, restaurante, sau rubrici noi dedicate life-style-ului romanesc.

Sapte Seri isi propune astfel sa devina ghidul perfect al unei capitale culturale europene, Sibiul, centru cultural recunoscuta si gazda a numeroase festivaluri de amploare, pregatindu-se sa fie in anul 2007, Capitala Culturala Europeana.

Editia de Sibiu a ghidului sapte Seri va include atat informatie cat si opinie propunandu-si sa se implice activ in viata culturala si sociala a orasului.

Inca de la anuntarea intentiei de lansare a editiei sapte Seri de Sibiu, reactia locala a fost una extrem de pozitiva, demonstrand inca o data, daca mai era nevoie, ca popularitatea sapte Seri a depasit cu mult aria de distributie, atingand, in toate sensurile, un nivel national. incepem cu dreptul, printr-un parteneriat exclusiv cu Festivalul International de film documentar si antropologie vizuala, ASTRA FILM FEST, festival unic in estul Europei, al carui program il vom prezenta pe patru pagini in interiorul revistei., a declarat domnul Andras Kovacs, Director General sapte Seri.

Sapte Seri a inregistrat in acest an o crestere semnificativa in audienta, ajungand, conform SNA, pana la 134,200 de cititori in medie pe editia in Bucuresti. Tirajul sAPTE SERI a cunoscut si el o crestere constanta in ultimii ani. Astfel, daca in 1998 numarul exemplarelor era de 17,000, revista se distribuie acum in peste 165,000 de exemplare in tara si 60,000 de exemplare in peste 610 locatii din Bucuresti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Netin, Lenovo: Millenials "fac legea", ne mulam pe dorintele lor