BRD ofera elevilor si studentilor posibilitatea de a developa gratuit cinci fotografii daca isi fac card, iar cei care il si folosesc pot castiga o camera foto digitala, telefoane mobile cu camera sau genti de voiaj, a informat, marti, banca intr-un comunicat remis agentiei NewsIn.

Banca Romana pentru Dezvoltare (BRD) - Groupe Socit Gnrale a lansat campania promotionala pentru elevi si studenti, care are deviza "Prietenii tai stiu ce-ai facut in vacanta?". Perioada de promotie se imparte in doua etape.

Prima etapa se va incheia pe 30 noiembrie, iar in acest interval elevii beneficiaza de gratuitate la emiterea cardului SPRINT, iar studentii au aceeasi facilitate la emiterea cardului BRDISIC, se arata in communicat. in plus, la remiterea cardului, elevii si studentii isi vor putea developa gratuit cinci fotografii, prin intermediul unui site partener.

In a doua etapa, care se va desfasura in perioada 20 octombrie 2006 - 30 ianuarie 2007, tinerii posesori de carduri BRDISIC, BRDISIC STUDCARD si Sprint care vor efectua, pe durata campaniei, cel putin cinci operatiuni in valoare de minim 10 lei/operatiune vor intra automat in tragerea la sorti din data de 14 februarie 2007. "Premiile oferite in cadrul campaniei constau in camere foto digitale, telefoane mobile cu camera, genti de voiaj, legitimatii de reduceri ISIC, cadouri promotionale BRD, in valoare totala de aproximativ 13.500 euro", se mentioneaza in comunicatul bancii.

"Prin aceasta campanie dorim sa atragem noi clienti, carora le-am dedicat, in oferta noastra comerciala, cardurile BRDISIC, special pentru studenti, si Sprint - special pentru elevi", a declarat seful directiei monetica si canale de distributie din cadrul BRD - SocGen, Geo Bavro.

Cardul BRDISIC este un card de debit in lei, cu utilizare internationala, iar c ardul Sprint, special creat pentru elevii cu varste intre 14 si18 ani, este un card de retragere de numerar, emisa sub sigla Cirrus, potrivit reprezentantilor bancii.

BRD SocGen, a doua banca din Romania ca marime, are peste 500 unitati si este listata la Bursa de Valori Bucuresti din 2001. La jumatatea anului, banca detinea active de 22,3 miliarde lei (6,24 miliarde euro) si controla 15,48% din piata bancara romaneasca, potrivit datelor financiare poublicate de banca.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri