Investitiile au fost in primul rand determinate de cresterea cifrei de afaceri cu 20%. Mai mult decat atat, si site-ul agentiei a fost relansat sub o noua identitate vizuala, mult mai interactiva.
2006 a reprezentat pentru noi un an de crestere, in care ne-am consolidat pozitia pe piata ca fiind una dintre cele mai performante, creative si prompte case de productie si post-productie publicitara din Romania. Performantele realizate au fost posibile datorita tehnologiei world class pe care o detinem, precum si datorita echipei Factor compusa din profesionisti care detin o experienta vasta in fiecare dintre domeniile pe care le abordam: productie, editare sunet, compozitie muzicala, editare video, grafica 2D sau 3D, a declarat Tino Furtuna, general manager Factor.

In 2006 Factor si-a dezvoltat capacitatile de productie, departamentul extinzandu-se cu o noua locatie dedicata acestor servicii si beneficiind de expertiza unor producatori si regizori angajati permanent. De asemenea, departamentele de editare video si audio, precum si cel de grafica 2D si 3D s-au imbogatit cu noi echipamente deosebit de performante.

Departamentul de sunet are 4 statii de lucru ProTools cel mai puternic sistem de editare audio disponibil pe piata, de un server dedicat gestionarii bancilor de sunet pentru efecte si muzica de librarie licentiata, de cele mai performante microfoane din industrie, de un sistem automat de sincronizare a vocii cu imaginea si de un sistem perfectionat de montaj audio-to-video.

Departamentului de editare video i s-au adaugat doua noi grupuri de montaj Avid Adrenaline HD, iar grafica 2D si 3D se realizeaza fiecare cu ajutorul a cate 2 statii, a unei statii Prism de compositing si visual effects si a unei render farm care reduce considerabil timpul de executie al lucrarilor.Existenta mai multor grupuri de montaj si a mai multor statii de editare performante permite eficientizarea procesului de post-productie, interactiunea in timp real intre departamente si astfel reducerea timpului de lucru si a costurilor aferente fiecarui proiect.

Tehnologia de ultima ora este completata de instrumente eficiente de management al proiectelor de un departament de trafic care asigura coordonarea proiectelor interdisciplinare si de un sistem interactiv de Project Management. Prin intermediul site-ului companiei, clientii au acces la un modul securizat de urmarire si gestionare in timp real a proiectelor. Datorita acestuia clientii pot interveni in derularea proiectului si pot supraveghea desfasurarea proiectelor complexe.

Planurile companiei pentru 2007 prevad noi extinderi ale capacitatilor de productie si post-productie, crearea de noi grupuri de montaj video si audio si dezvoltarea instrumentelor de management al proiectelor.

Factor este o casa de productie si post-productie publicitara cu peste 11 ani de experienta care ofera clientilor sai solutii integrate pentru productia de spoturi publicitare si filme de companie, montaj audio-video, inregistrare si editare de sunet, sound design, compozitie muzicala, grafica 2D si 3D.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri