Echipa celor de la GAV|Scholz&Friends s-a marit cu trei membri noi. Doi expati, Minoru Isobe si Solene Cesbron, alaturi de Luisa Leizeriuc si-au ocupat locurile la creatie.

Dupa o scurta vizita in luna august, cand abia a reusit sa isi revina dupa un zbor obositor de 18 ore, Minoru Isobe a luat hotararea de a se alatura celor de la GAV pe postul de concept writer. inainte de a veni in Romania, a mai lucrat pentru maestrii publicitatii asiatice, renumitele agentii DDB Japan si Tokyu Agency, locuri unde a obtinut numeroase premii. Tacut si excesiv de politicos, Minoru a adus cu el o noua abordare a conceptelor creative, folosindu-si arta calmului pentru a raspunde cat mai eficient problemelor ce se ivesc.

Venita din Franta si proaspata absolventa a Colegiului Estienne din cadrul Institutului de Arta din Paris, Solene Cesbron spune ca s-a indragostit de Romania. Singurul ei regret este ca si-a lasat prietenii in urma, dar se bucura ca si-a gasit locul in familia GAV|Scholz&Friends, unde a descoperit ingredientele ideale pentru o cariera in publicitate. Zambitoare si comunicativa, Solene le-a dat peste nas conationalilor sai, vorbind o engleza fluenta, ce o va ajuta sa-si puna in practica rafinamentul tipic frantuzesc, pana cand va invata limba romana.

Absolventa a Facultatii de stiinte Politice si Administrative din cadrul UBB Cluj, sectia jurnalism, drumul Luisei Leizeriuc (copywriter) pana la GAV | Scholz&Friends Bucuresti a urmat un traseu sinuos trecand prin Bucovina natala, Ardeal si in cele din urma ajungand in capitala. Comunicativa si foarte vesela, Luisa a fost adoptata imediat de noua sa familie.

gav|balkanski a fost fondat in 2003 de Lucian Georgescu, initial ca un atelier de marketing cultural, pentru ca in 2005 sa se afilieze retelei Scholz & Friends, sub denumirea GAV|Scholz & Friends Bucuresti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Topul celor mai bune orase pentru expati in 2019