Fostul realizator TV Dan Diaconescu, eliberat din închisoare acum patru ani, a lansat o platformă de streaming ce se vrea a fi similară Netflix. Cu un abonament lunar de 10 lei, platforma distribuie momentan un singur serial, denumite ”Pandemia” scris și regizat de Dan Diaconescu.

Astfel, DD Home Cinema oferă utilizatorilor trei tipuri de abonemente:

  • 9,99 lei/lună
  • 29,99 lei/6 luni
  • 99,99 lei/12 luni

Cel mai ieftin abonament oferă acces la un episod și la tombola "20 de minute cu Dan Diaconescu, invitat în biroul său".

Celelalte abonamente includ mai multe beneficii, precum un poster virtual semnat personal de Dan Diaconescu, acces la "Club Privat DD" și răspunsuri la ”întrebarile tale legate de mistere de producţie ale următoarelor sezoane”.

„Sunt Dan Diaconescu, singurul cetăţean european care are o interdicţie de a vorbi în public. Totuşi, sunt Dan Diaconescu, primul cetăţean român care am lansat de curând primul NFT. E adevărat, în străinătate, pe platforma Open C, o platformă destinată în special publicului american. Am reuşit împreună cu dumneavoastră această minimă performanţă, însă astăzi mărim Universul DD cu o nouă tehnologie.

Este vorba de DD Home Cinema, un prim sistem cinematografic bazat pe tehnologia blockchain care va aduce în casele dumneavoastră prin streaming, prin stick, prin DVD o operă de artă cinematografică. Un activ digital unic care este al dumneavoastră şi numai al dumneavoastră.

Fiindcă la baza acestor pelicule cinematografice va sta tehnologia blockchain, o cryptomonedă va sta, deisgur, la baza achiziţionării acestor trei produse în varianta streaming, în varianta stick sau în varianta DVD. Aşa cum v-am anunţat, cryptomoneda pe care noi, împreună cu dumneavoastră o vom folosi, se va numi CryptoDan. Eu sunt acel Dan care face parte din echipa dumneavoastră de zeci de ani, aşa cum dumneavoastră faceţi parte din echipa mea”, menționează Dan Diaconescu într-un clip video postat pe Facebook.

Dan Diaconescu a lansat și un NFT (non-fungible token). NFT-urile se bazează pe tehnologia blockchain și nu există ”fizic” ci doar în mediul virtual. Aceste token-uri sunt unice și în ediții limitate.

”Doar una dintre cele 1918 copii (NFT) conține un video în plus în care Dan Diaconescu dezvăluie un secret major al lui și doar acea persoană va deține în proprietate și va cunoaște acel secret. Primește înregistarea video completă de aproximativ 4 minute, prima înregistrare după 7 ani cu "Vocea interzisă" a lui Dan Diaconescu, Navalnîi din România”, se menționează pe pagina NFT-ului lansat de Dan Diaconescu.

Sursa foto: Facebook / DD Home Cinema

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri