Director executiv si CEO al televiziunii prin cablu HBO, Chris Albrecht, care a ajutat la transformarea retelei intr-o adevarata putere economica, a fost inlaturat de la conducerea companiei, dupa ce a fost arestat pentru vatamarea corporala a prietenei sale.

Intr-o declaratie de presa, Albrecht, care are 54 ani, a declarat ca a fost de acord sa renunte la aceste pozitii din companie, la cererea companiei-mama Time Warner Inc.

"Am facut acest pas in beneficiul colegilor mei de la Home Box Office, recunoscand in acelasi timp ca nu trebuie sa las problemele personale sa ii afecteze si sa le distraga atentia celorlalti”, a declarat Chris Albrecht, un veteran al HBO, care s-a aflat in spatele unor show-uri de televiziune precum "Sex and the City," "Six Feet Under" si "The Sopranos".

Citeste si:

Potrivit declaratiilor acestuia, Albrecht a explicat staff-ului HBO ca accidentul s-a datorat problemelor sale cu alcoolul. “Am fost un membru serios al Alcoolicilor Anonimi timp de 13 ani. In urma cu doi ani am decis ca pot bea din nou; se pare ca am gresit! Am admis sa plec temporar de la HBO, cu dorinta de a ma reintoarce sa lucrez cu AA”, declara acesta.

Albrecht, fost patron si agent al unui club de noapte din New York, s-a alaturat echipei HBO in 1985 ca senior vice presedinte si a devenit chairman si CEO al companiei in iulie 2002.