InternetCorp unul dintre liderii pietei de publishing online din Romania a lansat in urma cu doua zile un nou site Sotto.ro, specializat pe domeniul auto-moto.
Lider pe segmentul de lifestyle masculin, Internet Corp isi consolideaza pozitia adaugand in portofoliul sau inca un proiect ce doreste sa raspunda cerintelor barbatilor, alaturi de Yuppy.ro - cea mai citita publicatie online pentru barbati - si Plugin.ro - revista online de gadgets, tehnologie si IT.

Industria auto este probabil unul dintre domeniile cu cea mai rapida crestere inregistrata in ultimii ani. In acest conditii cererea de informatii pertinente si de ultima ora a inaintat si ea proportional cu interesul manifestat din ce in ce mai pregnant.

Specializat pe domeniul auto-moto, site-ul isi propune sa aduca in atentia utilizatorilor o serie de informatii utile ce incearca sa acopere toata gama de interes din domeniu. Astfel, sectiunile de stiri, evenimente, modele noi, concepte, tehnica, istorie, special, crash test, people, tuning, moto, race si galeria foto vin in intampinarea exigentelor intr-un mod cat se poate de natural dar in acelasi timp profesional. Materialele publicate prezinta ultimele noutati in industria auto, teste, analize si comparatii facand alegerea dumneavoastra mai usoara.

"Un punct important in strategia Internet Corp il reprezinta dezvoltarea pe verticale, creand pentru utilizatorii de Internet din Romania nise atractive din punct de vedere editorial, atractive pentru advertiseri din punct de vedere al grupului tinta carora li se adreseaza. Din acest motiv, am simtit ca este momentul sa acoperim si acest segment al publicului. Alaturi de Yuppy si Plugin, Sotto vine sa completeze, credem noi fericit, un sector care se adreseaza barbatului complex, activ si mereu conectat la ultimele tendinte" afirma Mihai Seceleanu, Managing Partner Internet Corp.

"Sotto este gandit ca un site de lifestyle auto-moto. Ne propunem asadar sa abordam profesionist tot ce este legat de lumea auto si moto si sa devenim o referinta pentru toti cei interesati, servindu-le ultimele noutati, dar si articole de sinteza care sa reflecte atat realitatile industriei cat si latura pasionala a acestui fenomen. Credem ca www.sotto.ro va deveni curand ghidul impatimitilor de cai putere si al celor care au nevoie de opinii profesioniste in domeniu", a adaugat Dan Damian, Project Manager-ul proiectului.

Internet Corp este, in momentul de fata, unul dintre liderii pietei de publishing online din Romania, printre proiectele dezvoltate de Internet Corp numarandu-se wall-street.ro, 9AM.ro, Kudika.ro, Garbo.ro, Yuppy.ro, YourMoney.ro, Envy.ro, Condo.ro, Healthy.ro, Delly.ro, Plugin.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri