Fiul lui Murdoch poate castiga 20 mil. dolari in 2008

James Murdoch, fiul mogulului media Rupert Murdoch, va primi un salariu de baza de 3,4 milioane dolari si ar putea castiga prime anuale estimate la 16 milioane dolari, dupa promovarea sa la conducerea operatiunilor din Europa si Asia ale News Corp.

Murdoch a fost ales la sfarsitul anului trecut sa devina presedinte si director general al operatiunilor europene si asiatice ale News Corp, urmand a fi responsabil de diviziile de radio si televiziune, de imprimate si de internet ale companiei, care include, printre altele, canalul de televiziune Star TV din Hong Kong, cotidianul britanic The Sun si SkyItalia.

James Murdoch este vazut drept mostenitorul probabil al imperiului de media detinut de tatal sau.
News Corp a mentionat ca banii castigati de Murdoch la noul loc de munca s-ar putea cifra la 3,4 milioane dolari ca salariu de baza, o prima in numerar de pana la 3,4 milioane dolari, pe baza rezultatelor obtinute din diviziile operationale, si prime in numerar si actiuni de pana la 12,5 milioane dolari, in functie de castigurile News Corp.

In afara acestor castiguri, Murdoch ar putea fi primi un pachet de stimulente financiare pe termen lung, in care intra premii bazate pe rezultatele obtinute.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Peste 500 de branduri boicotează Facebook, inclusiv Unilever și Coca Cola
Setari Cookie-uri