Mediacom a castigat contul bwin

Agentia de media MediaCom a fost desemnata sa gestioneze contul bwin in Romania, incepand cu anul 2008. Din luna februarie, MediaCom va realiza strategia de media, serviciile de planificare si media buying pentru Grupul bwin, operatorul uneia dintre cele mai mari platforme de divertisment si jocuri de noroc la nivel mondial.

bwin ofera in prezent nu doar unul dintre cele mai extinse, ci si cele mai inovative portofolii de jocuri pe internet si este sponsorul oficial de tricouri la AC Milan si sponsor principal al campioanei Spaniei, Real Madrid.

“bwin intra in Romania pe o categorie cu un potential de crestere foarte mare.
Este un client pentru care vom dezvolta proiecte de comunicare integrata oferindu-le o gama complexa de servicii media” a declarat Carmen Lixandru, Director General MediaCom Romania.

Campania initiata de Mediacom in luna februarie se desfasoara in principal pe TV si print, fiind prima campanie majora derulata de bwin in Romania.

Agentia MediaCom Romania este prezenta din 2004 pe piata din Romania si face parte din Grupul WPP, alaturi de Grey Bucharest. MediaCom gestioneaza in Romania importante conturi precum P&G, Romtelecom, Nokia, Unicredit, Starfoods, Emirates, National Geographic, New Yorker, Opus Land (Cosmopolis).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri