Liliana Serban, fostul PR Director al agentiei Pleon Graffiti, si-a anuntat noul loc de munca: biroul retelei Pleon din Bruxelles, de unde va coordona proiecte de comunicare in intreaga Europa pentru unul din clientii noi ai retelei, Comisia Europeana.
“M-a atras enorm perspectiva internationala a jobului, dimensiunea de coordonare regionala pe care o presupune si, nu in ultimul rand, a contat faptul ca relatia mea cu colegii din reteaua Pleon a fost intotdeauna bazata pe respect reciproc si incredere. Sunt niste oameni de calitate si niste adevarati profesionisti si imi face mare placere sa lucrez alaturi de ei”, a spus Liliana Serban.

Serban va ocupa functia de Account Director, pentru contul Comisiei Europene. “Aici eram sefa de agentie, acolo sunt sefa de proiect. E o diferenta foarte mare”. Schimbarea reprezinta, insa, un pas inainte in cariera, crede fosta sefa Pleon Graffiti.

Inainte de a accepta noua pozitie, Liliana Serban a analizat si alte oferte, venite atat din tara cat si din strainatate. Chiar daca a acceptat postul din Bruxelles, specialista in comunicare lucreaza in paralel la mai multe proiecte ce se vor desfasura in Romania si pe care le va anunta in viitor. “Nu imi inchid jocurile cu Romania. Dimpotriva”, a spus Liliana Serban.

Cu o experienta in domeniu de peste 10 ani, Liliana Serban a fost PR Director al Pleon Graffiti din anul 2005 pana in ianuarie 2008. Absolventa a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, specializarea relatii publice, ea detine o diploma de masterat in jurnalism si PR de la Ohio University, USA si un MBA in marketing in cadrul aceleiasi universitati americane.

In perioada 1997-2002, Liliana Serban a coordonat activitatile de relatii publice in cadrul Tempo Advertising, a lucrat in Departamentului de Presa si Imagine al Camerei Deputatilor si a fost coordinator PR la Fundatia Pro si Fundatia Start Media.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri